3prensannesim MommySharkdutdutdutut nasıl bu kadar sakinsin hele de o alttan muayene de canım çıkmıştı benim hayırla doğur inşallah 🤗
MommySharkdutdutdutut 3prensannesim ah kuzum gelen giden yol hanina cevirdiler 😂 ama sknti yok 😊 kendimi skmiyorum rahatlatiyorum
Yeppudaa MommySharkdutdutdutut kdkxkxxk ya resmen ben .ilk kizimda gelip kontrol etsinler açığım varmı yokmu hep merak ediyordum
Yeppudaa MommySharkdutdutdutut hadiii inşallah bir avazda kurtulursunuz . Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.
MommySharkdutdutdutut Yeppudaa 🤣🤣🤣 bende bende cogalfimi acaba diye etrafa bakiniyorum birini göz hapsine aliyorum gelene kadar gozlerimi ayirmiyorum hahshhsa 😂 sonra geliyor açıklığa bakalimmi diyor bende istemez yan cebime koy diyorum 😂😂😂
Misto MommySharkdutdutdutut su gibi doğumun olsun canım🌸🌸Tek nefeste kaysın gelsin hemen bebiş🐣Darısıda buradaki bekleyen tüm arkadaşların ve benim başıma😇😇
MommySharkdutdutdutut Misto ah inşallah canm benim allah razi olsun senden😍😘cumlemiz su gibi dogursun
csmgh MommySharkdutdutdutut Rabbim bir avazda sağlıkla kavuşmanızı nasip etsiinnn 🙏🏻 Darısı diğer doğuramayan herkese 😂🙏🏻
depsizoo MommySharkdutdutdutut bi dahaki gittiğimde beni dürterlermi bilmiyorum ille suyun gelince mi bakılıyo çatıya
MommySharkdutdutdutut depsizoo yok canm rutin kontrolde de bakılıyor 36 37 den sonra 😊 çatı kemigine bakılıyor darmi degilmi diye