MommySharkdutdutdutut midekoruyucu Esraali Portakalgeliyor depsizoo Masal53 Yeppudaa Deletedmom23234 Hanımlar nst deyim duzenli sancılarım varmis 😊 3 cm de açıklık 😂😍
Portakalgeliyor MommySharkdutdutdutut Hadi allah bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla gelsin 🎈🌸 (Darısı bizlere ☺️)
Linasalamandre MommySharkdutdutdutut su geldikten sonra ne kadar süre içinde hastanede olmak gerekli acaba? Gideceğim hastane 1 saat uzaklıkta da.
2-prensesannesiii Linasalamandre Benim gece 3 te suyum geldi sabah 6 da hasteneye gittim 9.35 te suni sanciyla doğdu
Linasalamandre 2-prensesannesiii benim ilk bebekte korkuyorum su gelir hastaneye yetişemeden yolda doğar falan diye 🙈
depsizoo MommySharkdutdutdutut hadi göriyim seni aslanım benim yaparsın sen 😂 yakında at yarışlarını izlemeye gitcem kafayı yedim iyice güzelce sakin sakin bi avazda doğur gel inşallah ☺️
Yeppudaa MommySharkdutdutdutut hadiii inşallah bir avazda kurtulursunuz . Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.
MommySharkdutdutdutut depsizoo sagolasin kuzum 😍😊 insallah telefonu birakamiyorum doguma telefonla hirmesem bari 😂😂😂
3prensannesim MommySharkdutdutdutut nasıl bu kadar sakinsin hele de o alttan muayene de canım çıkmıştı benim hayırla doğur inşallah 🤗
depsizoo MommySharkdutdutdutut bi dahaki gittiğimde beni dürterlermi bilmiyorum ille suyun gelince mi bakılıyo çatıya