midekoruyucu MommySharkdutdutdutut 😂😂😂😂 he daha arabada mısın, arabada ıkınma o zaman hastaneye gelince fırlat gitsin 😂 elbet bi tutan olur
MommySharkdutdutdutut Yeppudaa var canm düzenli sancilarim var gittikçe de artiyor kendimi sakinleşti diyorum suan 😍😊
Yeppudaa MommySharkdutdutdutut duş aldım mı . Hani iyi geliyormuş ya sancilara 😅 birde hastanede misin. Acilman var mi
MommySharkdutdutdutut midekoruyucu Biz güzel güzel seyler soyleriz gelince ikna ederiz hele bi gelmesin bakalim 😍😍😍😍
MommySharkdutdutdutut midekoruyucu Esraali Portakalgeliyor depsizoo Masal53 Yeppudaa Deletedmom23234 Hanımlar nst deyim duzenli sancılarım varmis 😊 3 cm de açıklık 😂😍
balbocegim27 MommySharkdutdutdutut yaaa sende mi iki gün önce beyzan şimdi sen bi kaç güne @midekoruyucu da gider masadan bir bir eksiliyor dostlar
midekoruyucu balbocegim27 benim çok zor galiba 😂 kızım da sevmiş burayı, anne gitmeyelim diyor, o yüzden gelmicem diyor 😂😂😂
Semakaya58 MommySharkdutdutdutut yaa bende 37 +3 üm sabırsızlıkla bekliyorum bugün doktor kontrolüm var heyecanlıyım ☺️ İnşallah kolaylıkla ve sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🤗🤗
midekoruyucu MommySharkdutdutdutut canımmmm Rabbim hayırla sağlıkla bir avazda kucağına almayı nasip etsin İnşallah 😍🤗♥️