-derya-anne- MommySharkdutdutdutut sağlıcakla kucağına al inşaallah canım bende 37+1′im heyecanla doğuracağım günü bekliyorum kizim 38+6′da doğmuştu bakalım oğluşum kaçıncı haftada doğacak
MommySharkdutdutdutut -derya-anne- 2. Daha erken geliyor derlerdi 😍😂 inşallah sizinkide bian once zamaninda saglicakla gelir 😍
-derya-anne- MommySharkdutdutdutut kızımı 38+6 haftalikken doğurmuştum bakalım oğlum kaç haftalık doğacak sabırsızlıkla o günü bekliyorum
Masal53 MommySharkdutdutdutut sancı odasında yanlız kaldığında meme uçlarınla oyna gerçekten işe yarıyor sancı getirtiyo 😁
MommySharkdutdutdutut Masal53 hahaha allah seni napmasin 🤣🤣ya kamera falan varsa 🤣🤣rezil olmiyim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
midekoruyucu Rahime63_63 yaa bi de haftası benden geride olanlar doğuruyor noluyor bacım var sizin daha 😂 ben 39+2 hala tık yok, 37ler 36lar doğuruyor 🙈
Rahime63_63 midekoruyucu suzinde olur insalah sag salim ben sezaryan olucam diye bekliyorum 34 haftaya yeni girdim 37 de olucam insalah
Berryusss MommySharkdutdutdutut masallah doguma gderken yazabiliyotsun ben kendimi düsünemiorm o durumda😆 Allah yardimcin olsun …saglikla gelsin
midekoruyucu MommySharkdutdutdutut içerde yeri rahat galiba, ya teyzesi gibi rahatına düşkün, ya anası gibi inatçı olduğu için gelmiyor, ya da anasını çok seviyor demen gibi bırakmak istemiyor 🙈🤗♥️😍 bilmiyorum ama sizi kıskansa da gelse bari 😂😂😂
midekoruyucu MommySharkdutdutdutut he valla yaaa bana diyodun 1-2 güne doğurcan diye senmişsin meğer o 😂😂😂😂 hadi bi avazda İnşallah ıkın ıkın 😂😂😂
Yeppudaa MommySharkdutdutdutut inanamıyorum çok şükür sağ salim kucağına almayida nasip etsin rabbim .haber et inşallah sancılar varmi
MommySharkdutdutdutut Yeppudaa var canm düzenli sancilarim var gittikçe de artiyor kendimi sakinleşti diyorum suan 😍😊
MommySharkdutdutdutut midekoruyucu Esraali Portakalgeliyor depsizoo Masal53 Yeppudaa Deletedmom23234 Hanımlar nst deyim duzenli sancılarım varmis 😊 3 cm de açıklık 😂😍
MommySharkdutdutdutut midekoruyucu Biz güzel güzel seyler soyleriz gelince ikna ederiz hele bi gelmesin bakalim 😍😍😍😍