Oykum_06 Kubrah yaa maşallah ❤️ Bizimde kız normal olursa 30 ağustos inşallah normal olur. Gebelik tansiyonumdan dolayı doktorum sezaryen verebilir.
Kubrah 19ida19 bana da hiç bşey söylemiyor uygulamada 30 gün kaldı yazıyor bu gitmem de soracağım ne diyecek bakalım benım ilk bebek sizinde mi öyle
buiyimi Oykum_06 35+4 oldum gece itibari ile. Normal doğum beklediğimiz için şafak belli değil 😊 bu haftalarda adet ağrısı gibi bel ağrısı çeken oluyor mu acaba
Oykum_06 Senaa28- yaa sağlıkla gelsin🤰🏼 Ben normal istiyorum ama gebelik tansiyonumdan dolayı doktorum gün verebilir
DM3 @Oykum_06 Bizde 35+5 olduk son 30 gün kaldı. Dünden itibaren adet sancısı gibi ağrı oluyor yalancı sancı dedikleri bu mu oluyor acaba ilk gebelik olduğu için bilemedim acemiyim 😊😊
Oykum_06 DM3 bendede öyle sancılar oluyor. Vajinama baskı ve ağrı hissediyorum. Çok ayakta kalınca ayaklarım şişiyor. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Huzurmelegim_28 19ida19 bende devlete gidiyorum ama hiç böyle bişeyle karşılaşmadım o nasıl doktormuş öyle başından savmak için öyşe bilgi verilmeden niye gönderiyor başka doktora randevu almalısıın
Merineri 32+6 olduk kızımla son 50 gün diyor 🤭 oturup kalkarken zorlanıyorum artık, kaburgam da batıyor. Sıcaklar bir yandan 🥵 Allah yardımcınız olsun 😵💫
Oykum_06 Nurtrky 32 haftalık olduk agırlsştım🤦🏼♀️ Hiç bir yere gidesim dahi yok. Havada sıcak zaten aşırı yemeye başladım