Nurtrky Oykum_06 32+3 oluyoruz geceleri çok hareket ediyor zor uyuyorum havada sıcak zor geçiyor işide hala bırakmdm sizin nasl gidiyor
Meltem_goksenin Oykum_06 34 kalmştı ama suyum azaldığı için Temmuz sonunu görür müyüz bilmiyorum 🥺35+3
Asyamira Oykum_06 34+5 oluyoruz 00.00 itibariyle, sanki gün geçtikçe koku hassasiyetim artıyor, sırt ağrıları yüzünden bir yerlerde oturmak ölüm gibi bişey olmaya başladı, bir de üstüne sıcaklar 🤢🤢
Derensmom Oykum_06 34+1 iz bizde kızım o kadar hareketlilik sanki göbeğimi gelip çıkacak nasıl anlatsam tekme değil kolu ya da bacağını öyle dayıyor ki derimi delip dışarı çıkacak gibi😃bu durumu yaşayan var mı
Oykum_06 Nurtrky 32 haftalık olduk agırlsştım🤦🏼♀️ Hiç bir yere gidesim dahi yok. Havada sıcak zaten aşırı yemeye başladım
Esmente29 Bugün 32 bitti canım ama erken doğum riskim varmış dün öğrendim zaten ilk gebeliğimde erken doğum bu yüzden eşyalarını hazırlıycam bu hafta inşallah
Patatesimmm Bu sıcaklar olmassa belki bu kadar çok zorlanmazdık😪 zooorr kuyruk sokumum belim çok ağrıyor artık😪
Bett_blog Derensmom varrrr bizde 33+6 olduk an itibaryle kolunumu bacağını mı poposunu mu başını mı neresini dayıyor bilmiyorum göbek deliğimden aha çıkıcak şimdi diyorum😂😂 beni yerimden sıçratıyor çok hüçlendi maşAllah🤲🏻🥰 yürüyüncede kasıklarıma baskı uyguluyor aha diyorum şimdi çıkacak😂😂😂 sağlıkla gelsin kuzunuz🤲🏻😍 yalnız değilsiniz
susam_18 33+2 ye girdik. Son 47 ama erken doğum riskim var hedefim 37.hafta o yüzden son 26 diyeyim 🤭😊🤲🏻
Iremsude 31+2 an itibariyle ama ultrasona gore 32+2 sicaklar zorluyor son hazirliklari yapiyorum artik alinacaklar tamam da utuleme asamasindayim.
BabyYoda Oykum_06 Aslında 31 ama 33 le uyumluymuşuz her şeyi hazır sayılır hastane çantalarımızı da bir iki haftaya hazır edeceğim inşallah sıra bize geldi vay be ☺️
Huzurmelegim_28 Oykum_06 son 40 olduk 34+2 2500 kilo olmuşuz ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı çok fena sancı yapıyor belim ağrıyor yalancı sancı dedi acilden yeni geldim eve ilaç yazdı nstde sanco çıkmadı açılma da yok ama eğilemiyorum çok zorlanıyorum 26 temmuzda kontrolum var gün vericek sezeryan için sağlıkla kucağıma almak istiyorumm artık