Iremsude 31+2 an itibariyle ama ultrasona gore 32+2 sicaklar zorluyor son hazirliklari yapiyorum artik alinacaklar tamam da utuleme asamasindayim.
BabyYoda Oykum_06 Aslında 31 ama 33 le uyumluymuşuz her şeyi hazır sayılır hastane çantalarımızı da bir iki haftaya hazır edeceğim inşallah sıra bize geldi vay be ☺️
Huzurmelegim_28 Oykum_06 son 40 olduk 34+2 2500 kilo olmuşuz ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı çok fena sancı yapıyor belim ağrıyor yalancı sancı dedi acilden yeni geldim eve ilaç yazdı nstde sanco çıkmadı açılma da yok ama eğilemiyorum çok zorlanıyorum 26 temmuzda kontrolum var gün vericek sezeryan için sağlıkla kucağıma almak istiyorumm artık
Masalimiz28 Oykum_06 35+2 olduk ve iyice ağırlaştı artık çokta hareketli gece uykusu yok denecek gibi havalar zaten sıcak uyunmuyor son 33 günümüz kaldı😂😂sabah doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek😂😂
Bett_blog Oykum_06 uygulamaya göre son 43 gün kaldı 33+6 olduk kızımla🐣 ama doktorumuzun dediğine göre ağustosun ilk haftası gelirmiş umarım çok bekletmez bizi hanımefendi🐣🥰 yüm bebekler sağlıkla gelsin inşAllah🤲🏻💕
Bett_blog Derensmom varrrr bizde 33+6 olduk an itibaryle kolunumu bacağını mı poposunu mu başını mı neresini dayıyor bilmiyorum göbek deliğimden aha çıkıcak şimdi diyorum😂😂 beni yerimden sıçratıyor çok hüçlendi maşAllah🤲🏻🥰 yürüyüncede kasıklarıma baskı uyguluyor aha diyorum şimdi çıkacak😂😂😂 sağlıkla gelsin kuzunuz🤲🏻😍 yalnız değilsiniz
19ida19 32 haftalık. Olduk şuan tahmınen ne zaman dogucak bebegim ben hep devlete gittim gittidgim doktor hiç ilgilenmiyor dogurcam günu bile soylemedi gidıyorum saniyede muayene ediyor bebegi gostermiyo kalp atışini duymadım herşey yolunda diyor bu kadar
Kubrah 19ida19 bana da hiç bşey söylemiyor uygulamada 30 gün kaldı yazıyor bu gitmem de soracağım ne diyecek bakalım benım ilk bebek sizinde mi öyle
Huzurmelegim_28 19ida19 bende devlete gidiyorum ama hiç böyle bişeyle karşılaşmadım o nasıl doktormuş öyle başından savmak için öyşe bilgi verilmeden niye gönderiyor başka doktora randevu almalısıın
Selinn773 19ida19 Canım ben de 32. Haftadayım normal gününü 7 eylülde dolduruyor Allah nasip ederse aşağı yukarı o tarihlerde alırız kucağımıza 🥰
Syma-ma Oykum_06 33+6 😁 zorlanacağim vakitlere girmiş bulunmaktayız 🤣 balon gibi sisiyorum bacak kasik ağrısı çekiyorum 🙊 inşallah 38 de gelir nazlı kız 😁
Dyg61 Oykum_06 33+5 sürekli bi yerde toplanıp nefesimi kesiyor tatlı kız kolunu bacağını çıkaracak bir yerlerden az kaldı sezeryan yerindeki dikişleri yırtar bu gidişle abisi hiç böyle değildi 😊