aycanasel Aynen çok haklısın bide şans meselesi biraz da yani bazen aksi bir doktora denk geldin diye koca hastaneyi kötülemeninde bir anlamı yok diye düşüniyorum her yerin iyiside var kötüsüde açıkcası burası yeni bir hastane üniversitesi hastanesi konumunda ama gel görki evet memnun kalmayanda var herkesin yaşadığı kendine her hastanede bu böyle aslında özel veya devlet olmasıyla alakası yok bence🤷🏻♀️ Ben ilk doğumumu Kanunide yaptım orası içinde mesel bana neler neler anlattılar neler dediler sakın gitme bilmem ne şöyle böyle felan ama ordanda çokk memnun kalmıştım bir sıkıntı yaşamamıştım, 2. Doğumumu Çam Sakurada yaptım bura bana daha yakındı burdan da aşırı memnun kaldım valla gerek doktorlardan gerek hemşirelerden gerek ebelerden temizlik görevlilerne varıncaya kadar memnun kaldım🌸 tek bir olumsuz olayım ben taburcu olduktan sonra ertesi gün yenidoğan servisindeki bebeğin kontrolündeki denk gelen bir çocuk doktoru vardı 2 kez ona gittik ve o adamdan hiç memnun kalmadım bebeğime herşeyi iyi normal diyerek yolladı sarılığının uzamasına sebeb oldu, bebeğimin değeri 13 iken yatış verip ışın tedavisi aldırmak varken bizii yolladı ama benim arkadaşımda aynı gün aynı yerde doğum yaptı onun bebeğininde sarılığı 12-13 iken aynı serviste gittiği başka doktor yatış verdi ışın aldırmıştı ve onlar bizden önce atlatmışlardı bende bir daha o doktora gitmedim zaten doktorumuzu değiştirdim şuan halen kontrole gidiyorum memnunum bi kötü doktora denk geldim diye kalkıpta koca hastaneyi suçlamadım hiçbir zaman🤷🏻♀️