Ozgeemrahh ertugrulunannesi benim mecburi sezeryan bunu bahçelievler devlet hastanesinede sormuştum vermiyoruz dedi cevremdeki herkes veriyor diyor demekki doğruymuş ben zaten özele gidiyorum ama bi ihtimal gün veriyorsa gideyim diye düşündüm dahada düşünmem sanırım
ertugrulunannesi Ozgeemrahh benimde 2. Sezaryen sürekli sancım çıkıyor ama 38 hafta olmadığı için almıyorlar
ertugrulunannesi Msydn6 bir de 38 haftada mı alıyorlardı sezayana. Yani 38 i doldurup 39 a mı geçmiş olmak gerekiyordu
Msydn6 ertugrulunannesi 37. Haftadan sonra acil triaj yeşil alandan giriş yapılıyordu ama o kaldırılmış sanırım geçen burda biri yazmıştı tabi o ne kadar doğru bilmiyorum ben 2.5 ay önce doğum yapmıştım benim zamanımda vardı🌸
Msydn6 ertugrulunannesi Yok 39. Bitiriceksin tam yani doldurman gerek 40na bir hafta kala almış oluyorlar yani öyle söyliyim
Msydn6 Defne34 Evet benim 2. Sezeryanımdı 39. Haftaya kadar bekledim aksi bi durum olmadığı sürece öncesinde almıyorlar tam 39. Haftama gün verildi artık o gün alınacaktı üstüne tesadüfen sancılarımda başlamıştı tam o gün iyi oldu bir yandan benim için🌸 Ameliyatımı Alper Bey yapmıştı çok çok memnun kaldım poliklinikte de birçok farklı doktora muayene oldum en sevdiğim Demet hanım Demet Acar kesinlikle çok tatlı naif bir bayan gerçekten çok severim kendisini diğerleride iyi ama bana bu hepsinden daha sıcak geliyor🤗
Msydn6 Defne34 Evet sezeryan olacağım belide olsa mecburide olsan normalde özeller felan 38. haftalarda alırken, burası herhangi bir acil durum sancı ağrı olmadığı sürece daha acillere özelliklik veriyorlar, en son 39. Haftads alıyorla onuda geçirmiyorlar
Defne34 Msydn6 off o kotuymus cnm bn ılk dpgumu ozelde yaptım 38+4te almıstı en ıyısı bn yıne ozelde yapayım kafam rahat olsun cunku gurbetteyım anında kımse yanımda olamaz o yuzden planlı olması sart zaten ılk dogumda o yuzden sezeryan oldu
Kubra-66 Kizlar nasipse bende 2 hafta sonra yapicam sezeryan olacak ama asiri heyecan korkum bar ortam nasil oluyor birazda utangacim acikcasi alt tarafla baglantilari oluyormu 😊 catallik bir durum oluyormu acaba 🥰