Mavi_- supermommm inşallah cnm doktor yakınlaştırdı ultrason görüntüsünü küçük bi karartı gördü bak oluşmaya başlamış dedi haftaya 7 haftalık olacak
Aysegulayy 6+4 slmlar çok şükür bende bulantı filn yok ama bugün full sağ göğsümde batma varara sıra 🥰🥰👼🏻
Clementinee supermommm geç döllenmeden sanırım öyle oluyormuş ilerleyen zamanlarda haftasını yakalıyormuş ben duydum canım doktorun dediğine göre 5+4 haftalıkken inşallah sende duyarsınn🙏🏻🥰
supermommm Clementinee inşallah canım 6 hafta 3 günlğk falan olacak daha bebegi de görmedim sadece 4+3te kese gördüm
Fidan97 6+4 haftalık olduk bugün doktor muayenem vardı kalp atışlarını da duyduk çok şükür 🤲🏻😊 biraz kasık ağrım var birde çok az sabahları mide bunaltısı
Elif543 Fidan97 benimde 6 +4 benimde kasık agrım oluyor ve yanma bu normal galıba ilk kızımda hiç böyle olmamıştı
Sedanimet Merhaba benimde 6+1 haftaya kalp atışını duyarım inşallah aşırı yorgunluk ve uyku var . Ben çalışıyorum aranızda çalışan var mı ?
Mavi_- Sedanimet bende çalışıyorum erkenden kalkıyorum biraz hazırlanıp tekrar uzanıyorum sonra tekrar kalkıyorm sabahları aşırı midem bulanıyor uyku halim henüz az seviyelerde ama çok zor oluyomuş cidden erkenden kalkıp işe gitmek bu halde
Clementinee Kızlar durumlar nasıl ? Benim mide bulantılarım devam 4 gündür halsizim ağzımda farklı bi tat geçmek bilmeyen. Sizler nasılsnz ?
Sedanimet Ben dün doktortan rapor aldım 6 günlük kaşık sancilarim başladı korktum doktora gittim. Herhangi bi sorun yok dedi. Artık alışman gerek dedi. Çok halsiz sürekli miğde bulantım var başım ara ara dönüyor 😞
Sedanimet Bı çok tanıdığım arkadaşım çok rahat geçirdi ?? Çoğu erkek çıktı. Acaba kizlar çok yoruyormus diyorlar doğrumu bilen var mı ?