Clementinee Clementinee 64579 normalde bulantım yoktu şu zaman kadar ama sabah hafif mide bulantısıyla uyandım ama şuan iyiyim canım sürekli uyku modundayım sende durumlar nasıl 🥰
Sevgi_123 Bsrahb Canım ben 31 haftalık hamileyim Bende seninle aynı durumdaydim hatta hiç bir şey yiyemiyordum kustuğum zaman bile mide asidi geliyordu artık ama geçiyor o günler hiç dert etme sürekli dinlenmeye bak bol bol uyu
supermommm Clementinee kaç hafta kaç gğnlğkken duydun canım bende 6 haftalık hamileyim pazartesi randevum var
Clementinee supermommm canım son adet tarihime göre 6 hafta 3 günlükken duydum ama doktorum 5 hafta 4 günlük dedi nasl böyle oluyor anlamadm
supermommm Clementinee benimde öyle biliyor musun adet tarihime göre 6+5 bugün ama keseyi gördüğümüz de ultrason kagıdına göre 5+6 bugün pazartesiye de randevum var işte
Clementinee supermommm geç döllenmeden sanırım öyle oluyormuş ilerleyen zamanlarda haftasını yakalıyormuş ben duydum canım doktorun dediğine göre 5+4 haftalıkken inşallah sende duyarsınn🙏🏻🥰