Mavi_- Sedanimet çok iyi yapmışsın aslında bende öyleyim öğürerek tuvalete gitmekten sıkıldım herkesin içinde araya 9 gün bayram tatili girdi diye umursamadım izni falan inşallah 9.haftamızda falan geçer
Burcu3506 Benim hiç bişeyim YoK hamile miyim anlamıyorum bile göğüs hassasiyet de bitti bende korkuyorum kalbi mi durdu diye :(
Nilufar_1996 64579 6+6 günlük olduk lekelenme atlattık. Şimdilik keseyi görebildik 2 hafta once 4+6 idi. Bı daha kalp atışını duyarız inşallah. Beta değerler çok iyi yükseliyor. Mide bulantısı başladı pek birşey yiyemiyorum.
Sevgi_123 Bsrahb Canım ben 31 haftalık hamileyim Bende seninle aynı durumdaydim hatta hiç bir şey yiyemiyordum kustuğum zaman bile mide asidi geliyordu artık ama geçiyor o günler hiç dert etme sürekli dinlenmeye bak bol bol uyu
Bsrahb Sevgi_123 şuan 8 haftalık olduk eskisi gibi kötü değilim canım.Prilam kullanıyorum gün içerisinde karnım açıktıkca bulanıyor sadece
Bsrahb Sevgi_123 yemek çok yiyemiyorum tiksindiğim için ama bulandıkca acıktıkça meyve Ya da zeytin yiyorum arada leblebide
Sevgi_123 Bsrahb Su zamanlarda hiç sorun değil bebeğin hala senden beslenmiyor çünkü inşallah en kısa zamanda geçer canım