midekoruyucu tontirik 😂😂😂öyleymdirrr , 2 parmağını sokuyor kız, çatı muayenesinden biraz daha ileri gitti zorladı bilerek ama hiç acımadı gerçekten 🤗
tontirik midekoruyucu yok ya bende acıyacağını düşünmüyorum 2 parmaktan ne olcak ki 😂 kol diyince bi inandım ama saflığıma geldi jshshshs inekleri doğurtuyorlar ya öyle 🤣🤣
tontirik midekoruyucu doğurduktan sonra tam inek olcaz süt sağmalar filan sjdjshhd bilsem küçükken inek sağardım azcık😂😂😂
midekoruyucu Deletedmom23234 Anne_yim Ayguns Yasmin95 Anesanne balbocegim27 Lavinyaaaa rosatue Hiranurecrin ysmn_1506 tontirik Rahime63_63 Buseninannesi_21 MommySharkdutdutdutut BTSG04 Zelsonr Azizinannesi2 @Moomm Arkadaşlar sonunda bu sefer gerçekten doğum yaptım 😂 delillerle gelicem anlatıcam İnşallah 🙈♥️😍 sidikli hanım da ben de gayet iyiyiz etiketlediğim etiketleyemediğim tüm arkadaşlarım hepinizi çok seviyoruz 🤗♥️
midekoruyucu tontirik 😂😂😂😂 ahahahah, ya ben köye gittiğimde küçükken inek memesini mıncıklamıştım, çok iğrençti vıcık vıcık böyle 🤣 bizimkiler de öyle olmaz İnşallah 🤣🤣🤣
tontirik midekoruyucu ajhshshs emzirme işini komple kapattıktan sonra onlardan farkının kalacağını düşünmüyorum 😂😂😂
Anesanne midekoruyucu valla ben de burda seninle beraber doğuruyorum aklım sende. Bi an önce doğursan da hepimiz rahatlasak🙈🙈😁😁
midekoruyucu Anesanne 😂😂😂😂 yok ben forumdaki herkesin doğurmasını bekliyorum, doğurmicam 😂 ben doğurunca da kurtulamazsınız ki 🤣 başlarım bu bebek susmuyo bi el atın geri sokalım diye 🤣🤣🤣
midekoruyucu Rahime63_63 suni istemiyorum ki 😅 korkuyorum ben suniden 😅 gelirse gelir gelmezse sezercik yaparım gene suni almam 🙈
midekoruyucu Deletedmom23234 hhaha valla ilk, yani gizliden yapmadıysam 😂😂😂😂 ay valla niye bmyle rahatım bilmiyorum 😂 kızım da anasına çekmiş rahatlık bakımından galiba, gelmiyo baksana 🤣
Deletedmom23234 midekoruyucu Bizimki de erkenci bu gidişle beklemicek galiba ☹️ 31. Haftadayız bugün nst’de sancım çıktı Allah’tan açılmam falan yok rahim ağzında da problem yok ama anlayacağın diken üstündeyim 🥴
Deletedmom23234 midekoruyucu Progestan verdiii tekrar aradı içme dedi 😁 onun da sağı solu belli değil kız 😁 1 hafta sonra yine gidicemm ve bebiş daha dönmemiş 🥴