midekoruyucu Hiranurecrin hahahahahaha valla dedğin gibi büyük ihtimalle 😂 başka şeylere odaklanmak istiyorum yoksa panik olurum 🙈
midekoruyucu Anesanne 😂😂😂😂 valla süper olurdu düşünsene bizi o vaziyette 😂😂😂 ebe diyor ıkıınn ben diyorum bi dk şurayı da okuyayım 😂😂😂😂😂😂
midekoruyucu Ayguns dkkat dağıtmaya çalışıyorum bacım 🙈 yoksa elim ayağıma dolaşır. Hiç bişey olmamış gibi doğuma girmeyi düşünüyorum eğer mümkünse tabi 😂
Moomm midekoruyucu hadi doğur artık ben çatlıcam😂😂 pörtleti ver bi nefeste 😂 diyolar ki doğuran kişinin adını söyler ona çocuk ver derse olurmuş ahshahahahhshahahaha 😂😂😂 Allahım Elife çocuk ver de tamam mı😂😂😂😂😂😂😂 ahahhshahaha
midekoruyucu Moomm dememmiiii hiiiçççç özellikle isminle dua edicem canımmmm 😍 İnşallah dualarımız kabul olur da sen de bu duyguları yaşarsın 😍 zil takıp oynicam burdaa 💃🏻
Moomm midekoruyucu yaaa canım arkadaşım benim🥰 16 sında belli olur herhalde. yani cuma çatlatma iğnesi vuruldum, 18 si regli günüm aynı zamanda evlilik yıldönümümüz 🤭🤭 16 snda belli olur inşallah😂
midekoruyucu Moomm ayyyy heyecanlı bekleyişşş 😍 İnşallah bu sefer olur İnşallah 😍🤲🏼😍 güzel haberini bekliyorum mutlaka yazzzzz 😍
midekoruyucu Anesanne kız sormaaa, eve geldim squat duş derken geri kaçtı anlamadım 🤭 hatta az önce ev temizledim 😂😂😂😂 bi ara altıma yapıyor gibi oldum çok az su da geldi yani ama çok değil daha tık yok vazgeçti, ya da çıkışı kaçırdı bizimki😂😂
Buseninannesi_21 midekoruyucu basligi 3 gün önce gördüm inandim dedim doğurdu ama hep karsima cikinca yine inaniyorum kız aha doğurdu diyorum her görmeye😂
midekoruyucu Buseninannesi_21 ahhh ahhh ben de günlerdir ha doğurdum ha doğurcam diyorum 😂 ama gelmiyo ki sidikli deliricim 😂 herkeşler doğuruyor, ben içimde büyütücem bu gidişle
Anesanne midekoruyucu ahahahagf kız çıkışı nasıl kaçırsın bi tane değilmiydi bu çıkış 😅😅😂🙈 demek ki keyfi yerinde içerde aman boşver çıkmazsa çıkmasın sen beklemekten vazgeçince gelecek heralde 😁😁
midekoruyucu Anesanne işte çıkışı kaçırınca içerde bi dönmesi lazım 😂 aaa ama bak ben rahatıma düşkünüm ben uyurken gelmesin, geliyosa şimdi gelsin mümkünse 😂😂😂
Anesanne midekoruyucu valla ben de burda seninle beraber doğuruyorum aklım sende. Bi an önce doğursan da hepimiz rahatlasak🙈🙈😁😁