Deletedmom23234 midekoruyucu Progestan verdiii tekrar aradı içme dedi 😁 onun da sağı solu belli değil kız 😁 1 hafta sonra yine gidicemm ve bebiş daha dönmemiş 🥴
midekoruyucu Deletedmom23234 Anne_yim Ayguns Yasmin95 Anesanne balbocegim27 Lavinyaaaa rosatue Hiranurecrin ysmn_1506 tontirik Rahime63_63 Buseninannesi_21 MommySharkdutdutdutut BTSG04 Zelsonr Azizinannesi2 @Moomm Arkadaşlar sonunda bu sefer gerçekten doğum yaptım 😂 delillerle gelicem anlatıcam İnşallah 🙈♥️😍 sidikli hanım da ben de gayet iyiyiz etiketlediğim etiketleyemediğim tüm arkadaşlarım hepinizi çok seviyoruz 🤗♥️
Lavinyaaaa midekoruyucu Hayy ben seniiinn 👊🤣🤣 görür görmez anaaaammm dediydim de postu açınca hayal kırıklığına uğradım 🤦🤗🤣
ysmn_1506 midekoruyucu Yaa bi an doğurdun sandım çoğu postta senin yorumlarını görüyordum hatta konuşmuşluğumuz bile var😀 ben 37+2 ben de doğurdum yazmak istiyorum artık😀
rosatue midekoruyucu ayy gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün hep iyilerle karşılaştırsın inşallah 😍😍😍
Zelsonr midekoruyucu Yaaa yerim sizii maşallahhhh sübhanallah çok sevindim sanki kendim doğurmuş gibi😂😂🤭 Gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı sağlıklı Salih evlatlardan eylesin 🤲💕 Merakla bekliyorum doğum hikayeni😂❤️
Anesanne midekoruyucu yaa çok sevindim çok şükür 🙏🏻 ikinizin de iyi olmasına çok sevindim canım, daha müsait bi zamanda detayları bekliyoruz artık 🤗
Ayguns midekoruyucu ayyyyy canımmm senin adına çok sevindim ya gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah prenses 😍 ay aç bi doğum postu anlat bize nasıl geçti 😍