Giba -hilal benimde 14te oldu git gide artıyor bacaklarim da çok çatladı ve bugün dikkatlice inceledim dizlerime uzanan kılcal catlaklarim var ne kullanıyorsunuz siz acaba çatlak için
Didonutella Cilekliruyam valla ben duştan sonra yada gelip geçerken baya baya sürdüm hem de yağlı güreşe çıkcakmış gibi 🤣 gögüslerime de sürüyorum hep.
Cilekliruyam Didonutella duştan sonra mutlaka sürüyorum normaldede gün içinde aklıma gelince sürüyorum inşaallah çatlamam 😂
Didonutella 36+6 yım hiç olmadı kızlar… bi maşallahınızı alırım. ☺️ Sırrım ise; Kakao yağı, badem yapı ve hindistan cevizi yağı kullandım bolca. Doğuma son 9 gün inş çatlamam daha
Miumiu Busra333 39+1 im hiç çatlağım yok🧿😂 20li haftalarıma kadar mustela kullandım o bitince bio oile geçtim. Bio oilden gerçekten çok memnun kaldım🌸 Bizde bir de genetik yani annem çok çatlamış mesela bana hamileyken. Benim de karnım aşırı büyük ve sivri. Ama iyi bakınca gerçekten farkediyor canım gergin diye illa çatlıcak diye bir şey yok. Ama günde 2-3 falan bol bol yağ sür. Bazen bakıyorum çok kızarmış göbeğim böyle gerilmiş baya. Yağ ile masaj yapıyorum. İnşallah çatlaksız atlarım🙏🏻😌
-hilal Giba ben hiç birşey kullanmıyorum açıkcası sadece dün dalin bebek yağı aldım onu sürmeyi düşünüyorum
Annekusuuu Benim ilk ayda oldu 🙈 hatta o zaman hamile olduğumu bile bilmiyordum acaba kilo mu aldım dedim hatta çatlaklarımı görünce sorma bir kaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim doktor ilk etapta genetik olduğunu söyledi bebeğimden bana kalan güzel bir iz.. 💗
Kbrbisi21 Busra333 22 haftalık hamileyim karnim cok gergin ama catlak daha gozukmuyor fakat karnim cok kaşınıyor kaşıma catlatırsın diyorlar
hepoyleolurzaten Busra333 28 - 29 haftalardayken sadece sol bacağımın arkasında çatlak oluşmaya başlamıştı. Şuan 32 haftayım hala bacaklarımda oluşuyor minik minik 🤷🏻♀️
rosatue Busra333 34te çatladım. O zamana kadar bir çizgi dahi yoktu. Şu anki çatlaklarım da öyle kırmızı mor çatlaklar değil. Yandan baktığımda parlıyorlar yalnız 😅 yağ değil de jel formlu ürün kullanmakta fayda var
Bahardali Busra333 bu olay genetik. İlk oğlum 34. Haftada doğdu sıfır çatlak. Şimdi 36+6 hamileyim sıfır çatlak.. Olmayınca olmuyor bacım. Hiçbirşey kullanmadım. İlkinde aklıma geldikçe sadece bio oil oda lafı edilmez kadar az
Nursultanb Busra333 bende ilk 34. Haftada oldu sadece karın altımda var aklıma geldikçe bebe yağı sürdüm ama doktor birden fazla kilo alımı ve derinin esnekliğiyle ilgili olduğunu ne kadar nemli tutarsan tut olacaksa çok da önüne geçilecek bir şey olmadığını söylemişti. Tabi kaşımamak önemli yoksa daha derin izler oluşuyor.
Nursultanb Busra333 hiç faydası olmuyor diyemem ama sıfır çatlak da diyemem açıkçası . Yinede nemli tutmakta fayda olabilir daha büyük çatlakları önlüyor olabilir.