Busra333 VeraVrea yaaa o zaman en mantıklısı seseryan 1-2 hafta önce doğum oluyor zaten sezeryanda çatlamadan kurtarırsın :)))
Didonutella Busra333 valla göbeğim büyümeğe başlayınca hemen gittim aldım be olur ne olmaz diye. İlk aylardı yani. Kakao ile bademi fısfıslı bi şişede karıştırdım. Bol bol sıktım masajla yedirdim. Hindistan cevizini de her duş sonrası sürdüm. Kakao yağlı karışımı bu aralar azalttım çünkü kokusu çok çikolata. Sıcakta rahatsız etti kokusu. Şuan bol bol hindistan cevizi sürüyorum
MinikKoala41 Busra333 ilk zamanlr iştahım çok vardı 14 haftalığm herşeye tiksinerek bakıyorm yiyemyrm vlla
Humeyra35 Busra333 bunyeyle alakali bence ben hic bir sey kullanmadin 1 tane catlagim yok arkadasim krem yag kullanmasina ragmen 3. Ayda basladi catlamaya
Cilekliruyam Didonutella bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama çok düzenli değil siz ne sıklıkla kullandınız ?
Didonutella Cilekliruyam valla ben duştan sonra yada gelip geçerken baya baya sürdüm hem de yağlı güreşe çıkcakmış gibi 🤣 gögüslerime de sürüyorum hep.
BegumIscanTunc Busra333 evet canım neler denedim bebe yağı,vazelin,lierac,bio oil,hakiki,zeytinyağı, hindistan cevizi yağı hepsini kullandım ama yok yine çatladım doktorum normak dedi bir nebzede olsa beni motive etti
Ferahfezaaa Busra333 ilk gebelikte hiç olmadı ama ikinci berbat resmen, bildiğiniz top yüzeyi hibi gergin ve parlak 32. Haftada başladı benim
Merguse Busra333 ben 32+3 üm karnım hic catlamadı ama bacaklarım catladı tam kasıktan itibaren ben karnıma ilk zeytinyagı sürdüm sonrada baby me nin bebek yagını karnımda hic olmadı catlak ama malesf bacam catldı sen her ihtimale karsı bacagınada sür
Meyracukurmaraz Kızlar benim karnımda hiç yok çatlapım ama bacaklarım çok çatladı eğer bacaklarınızdan baseninizden ve kalçanızdan kilo alıyorsanız mutlaka kullanın yağ jel
Betl Busra333 39. Haftaya kadar hiç çatlak oluşmadı diye böbürlenirdim ki 40 haftaya girdim sanki bir gecede oluştu tüm vücudumdaki çatlaklar 😣
Sakinem212 Busra333 27 haftadan sonra zeytinyağı kullandım hiç çatlağım yok ikinciye hamileyim 5 aydan sonra başlarım yine 12 kilo almıştım ilkinde bunda almak için uğraşacam çok çabuk veriyorum 25 çkilo alsam fena olmaz