Eda115354 Busra333 benim vücut aşırı yatkın ama böyle şeylere. Bazen bi yerim morarır fark etmem halbuki hafifçe çarpmışımdır bi yere zaten ergenlik dönemimden kalma hafif basen çatlaklarım vardı bi ara düzeldi ama yine oldu işte
DiDoCe Busra333 12. Haftadan beri düzenli bir şekilde lierac , bioil , hindistan cevizi yağı kullanmama rağmen 36 dan sonra çatlaklar başladı 🤦♀️ tavsiyem bel yanlarınızada sürün ben oralara hiç sürmemiştim oralar fena çatladı göbeğimde iki tane
Busra333 DiDoCe hadi yaaa oysa ki o kadar yağ kullanmıssınız krem :(( offf üzüldüm ben de öyle hissediyorum çünkü ben 28 bitirdim şimdiden çok gergin
DiDoCe Busra333 Belki göbegime kullanmasam onlarda yanlarım gibi çok çatlayabilirdi oda var yine biz tedbiri alalimda belki derecesini indiririz diye düşünmekteyim ..😃
Busra333 Eda115354 hadi ya benim de aynen öyle bi gün hatta arkadaşla yürürken bi kapıyı az ittim omzumla ama açıma falan yoktu sadece az ittim eve geldim bi baktım ki acı yok hiç ama mosmor😄 ve selülite falan da çok yatkınım yani bilemiyorum üstüm 36 bedendir hep altım 40 bazen 38 yani bacaklardan çatlama durumum daha fazla sanki
Busra333 DiDoCe ay hadi imsalah :)) benim annemin vücudunda hiç yok dikkat ettim ama vücûd yapımız hiç benzemiyor o çok sıkı etli ben babam gibi yumuşak 🤷♀️
Poyrazannesii 36 haftadayim henüz daha çatlak yok her gün yatmadan önce bebek yağı kullanıyorum ilk aydan beri o yüzden çatlak sorunum yok çok şükür 🙏❤️😇
Addile Busra333 bende bio oil kullanıyorum 31 de bAşladım çatlatmaya bi de acıyor çatlarken sürünce acısını alıyor en aZından
Hafizeplt Busra333 bio oil kullanıyorum bende önce günde bir kullanıyodum ama artık gerilmem arttığı için sabah akşam kullanıyorum at kılı fırçası ile uyguluyorum kaşıntı olmuyo iyi geliyo sürünce bende 30+6 dayım inşallah çatlamam o kadar dikkat ettim su iç bi de bol bol 😅
Nursultanb Busra333 hiç faydası olmuyor diyemem ama sıfır çatlak da diyemem açıkçası . Yinede nemli tutmakta fayda olabilir daha büyük çatlakları önlüyor olabilir.