Seferyehatun Emirinannesi34 çok teşekkür ederim sağolun, dikkate alacağım insaAllah. MasaAllah ne güzel gecirmissinz süreci tebrik ederim ya
buiyimi Seferyehatun inşallah ama ben son ayda çok alıyorum ilk gebeliğimde son ay 6 kilo almıştım. Bol su içip ekmeğe dikkat ederseniz çok alacağınızı sanmam.
cahillesohbetikestim Seferyehatun ben 82 kiloyla hamile kaldım hamile olduğumu öğrenmeden önce diyetisyene gitmiştim ama yarım kaldı zaten mide bulantılarımdan hiçbir şey yiyemiyorum ama ilerleyen vakitlerde tekrar gidicem diyetisyene hızlı kilo almamak için
Selver90 Gnssc ben ilkinde 100u geçmiştim ama normal doğurdum hatta sezeryanla almak istemiyorlar yağlardan dolayı diye biliyorum
Aylin2011 Seferyehatun teşekkür ederim canım benim her gebeliğimde oluyor böyle doğumdan sonra hemen yine veriyorum 40 içinde tümü geri geliyor maalesef ama hamileyken iyi oluyor dinç oluyorum buna da şükür😄
Didonutella Seferyehatun diyetisyen kabul etmiyor zaten gebeleri canım. Gebelikte şeker taraması yaptır şeker falan çıkarsa otomatik diyet veriyorlar zaten. Bana öyle bi diyet verdiler ki her gün neredeyse 1 kilo veriyordum. Ha şeker falan da çıkmazsa her şey norml giderse de takma o kadar kiloyu. Doğurunca verirsin. Ablam doğumda 40 kilo almıştı şuan dal gibi diyetisyenle verdi. Önemli olan bebeklerimiz sağlıkla doğsun ☺️
Purpura26 Seferyehatun 76 kilo ile hamile kaldım 81 kiloyum. 36+6 haftalık hamileyim. Geceleri bir şey yemedim. Ve ekmek tüketmiyorum hiç. Aburcubur zaten pek sevmem. Arada bir çikolata yedim okadar.
Seferyehatun Purpura26 hay masaAllah yaa ne kadar az kilo almışsın çok imrendim tebrik ederim cidden, kaçtan sonra yemedin
Zezz Selver90 83 kilo hamile kaldim bende 89 kilo oldum persembe tam 30 hafta olcam..cok kusmskran bu jadsr kilo aldim
Selver90 Zezz sıkıntı etme canım veriliyor ben en son 102yi gördüm pamdemi kapanma falan derken.sonra Leslie ve yediklerimi az kontrol ederek 82kilo ya düştüm oda kısa bir süre içinde oldu.tabi spor yaparken cokkkk zorlandım oğlum sürekli ayağımın altında falan ve guatr hastasıyım ben bile verdiysem herkes verir inşallah doğumu yaptıktan sonrada devam edicem
DenizSayer Seferyehatun 72 ile hamile kaldım şu an 85 kiloyum 32 haftalık hamileyim çok hareketsiz yaşam var bende sürekli evdeyim pandemi felan zaten hiç dışarı çıkmadım çıksaydım yürüseydim böyle olmazdı aşırı şişim ödem çok fazla var vücudumda ama bende troid var yani istesem bile zor kilo veren bir insanım çabuk alıp benimde moralim bozuluyor boyum kısa her yerim çatladı evlenmeden önce 57 kiloydum umarım doğumdan sonra aldığım tüm kiloları veririm 100 yakın doğuma girerim diye düşünüyorum 😕
Seferyehatun DenizSayer ay canım sanki beni anlatdin yaa, ama burda güzel tavsiyeler verdi arkdslar, evde egzersiz, bol su, ve ceviz, ben bugünden itibaren başladım sende dene istersen, ben 95 kiloyum yine sen zayifsin masaAllah 😍
zuhal2012 Seferyehatun yalnız değilsin 🙈 bende 78ile hamile kaldım şuan 80kg oldum 21.haftam ve ikiz bol su içiyorum tatlı yemıyorum sadece tadımlık arada az ve sık yiyorum meyve tüketıyorum abur cuburlada pek işim yok
Seferyehatun zuhal2012 ikiz olmasına rağmen ne kadar düzgün kilo almışsın tebrik ederim, doğumdan sonra sende bir şey kalmazmi, masaAllah cidden💐
buseli07 Gnssc Canım hiç ama hiç inanma bu duruma. Bugün normal doğum yapmış bir hastası vardı doktorumun. 140 kiloyla normal doğum yaptı