Seferyehatun SedaCeki yaa çok teşekkür ederim güzel insan sağol, dediklerini dikkate alacağım çok haklısın, cevizide arastracagim insaAllah 😃 hep mutlu huzurlu bir hayat diliyorum sana
Seferyehatun Aylin2011 yaaa maşallah ne güzel olmuş hem ikiz hem zayiflamissin, tebrik ederim büyük başarı 👏
Aylin2011 Seferyehatun teşekkür ederim canım benim her gebeliğimde oluyor böyle doğumdan sonra hemen yine veriyorum 40 içinde tümü geri geliyor maalesef ama hamileyken iyi oluyor dinç oluyorum buna da şükür😄
Seferyehatun Aysdgrmnci dikkat edeceğim insaAllah çok teşekkür ederim 💐 tebrik ederim ayrıca çok istikrarlı ilerlemissinz👏
Tgceulg Seferyehatun yiyemiyorum sadece bu kadar 😂 normalde kiloluydum göbeğim vardı hamilelikte gitti kalmadı. 6 aylık olduğuma kimse inanmıyor çünkü göbek yok 🙄
Seferyehatun Oznrasl dikkat edicem dediklerine, çok teşekkür ederim, yürüyüş dışarda yapamıyorum, oğlum var iki yaşında, evde denicem şimdi bir arkdsta egzersiz önerdi💐❤️
Emirinannesi34 Seferyehatun su için bol bol kimsenin sen iki canlısın 2 katını ye dediğine bakmayın. Gğnlük yürüyüş yapın ekmeği azaltın canınız ne isyorsa yiyin. Ben kilo alöak yerine aksine bunları uygulayarak kilo veriyorum. Çocuk 2 buçuk kiloydu suyu vs sana 4 kilo yansır desi doktor ben 2 kilo almıştım demekki veriyorsun dedi
Seferyehatun Emirinannesi34 çok teşekkür ederim sağolun, dikkate alacağım insaAllah. MasaAllah ne güzel gecirmissinz süreci tebrik ederim ya
Kvsraykt Seferyehatun halla halla sanane deseydin biz sanki çok memnunuz kilolu olmaktan kendin başarabilirsin önemli olan vermek değil zaten minimum alıp tamamlamak
buiyimi Seferyehatun 88 le hamile kaldım şimdi 98 kiloyum 35 haftalığım. Ben yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama yinede alınıyor kilo 😕 doktor bana sürekli ekmegi kes diyordu ekmeği azaltarak belki biraz yavaslatirsiniz
buiyimi Seferyehatun inşallah ama ben son ayda çok alıyorum ilk gebeliğimde son ay 6 kilo almıştım. Bol su içip ekmeğe dikkat ederseniz çok alacağınızı sanmam.