synpolyanna Ikincimelek ay canim benim cok sevindimmmm👏👏 darisi başıma artik 😅 beta baktımi peki yoksa direk ultrasona mi aldi
Ikincimelek synpolyanna Cok mutlu oldum gorunce ultrasna gore 5haftalik dedi bayramdan snra yne gitcem insallh🥰🧿
Ikincimelek synpolyanna ayniyz cnm masalh masallh..dikkt et kendne bende byramdan sonra gidicem bakalm..
synpolyanna Ikincimelek bende bayramdan sonra gidicem kalp atısı icin ay allahım saglıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlere🤲🤲
Ikincimelek synpolyanna Mrb cnm suan 7haftalik olduk..bi sknti cikmzsa haftaya gtcem ben esim musait olmuyo ona gre ayarlicz artk.. sennpysn naslsn nasl gidiyo
synpolyanna Ikincimelek midem bulNıyo ya 7 haftalık olduk bizde yemek kokusu mahvediyo beni😭 sende var mı bulanti vs? 28 inde gidicem kalp atışı için bakalim ❤️❤️
Ikincimelek synpolyanna Bulantm var desem yalan olur koku hassasiyeti var ve uyku surekli uyumak istiyorum..eksi ve tuzu cok seviyorumm..
synpolyanna Ikincimelek ay dun yemek yapamadim kız zor bela dogru dürüst te yiyemedim hep koktu bana 😭😭. insallah bulantin olmaz 🤲🤲 adet gunumde adet sancisi cektim bide neye ugradıgimı şaşırdım normalmiş meger şükür geçti gitti
Ikincimelek synpolyanna cok skur ..üşengeç oldum hazırlasn biri yemegi ben yiyim.. . Eksiyi salgami cok seviyorum.. ama daha moda giremedm sanrm bilmem.. kızīm olsun bide inşallah🧿😍 bi ogluşum var buda kz olsn saglikli olsun
synpolyanna Ikincimelek rabbim hayırlısıyla saglıkla versin inşallah benimde ilk çok heyecanlıyım ❤️❤️