Ikincimelek synpolyanna Evet adetim duzenli nisanda kimyasal yasadm bi adet gordm smdi gebelik..insallh devam eder
Derink Adetim gecikmedi henüz reglden sonra ikinci gün birliktelik olmuştu 14 gün geçti idrar testi yapsam çıkar mı negatifi görmek istemediğim için yapasım yok ama çok fazla bel ağrım var napsam kızlar
Derink @elifelif7 aa öyle mi beraber bekleyelim :)) 16 gün olmuş bugün regl biteli 14 gün olmuş korunmasız ilişki yaşayalı 😍 Ikincimelek
hfh synpolyanna bn daha hamile degilim test yapmadim bnm midem bulanıyor süt gibi beyaz ve sivi akintim var vucuduma hararet basıyor ama kasiklarimda hic agri yok acaba hamile miyim diye düşünüyorum
cnn34 hfh benim ilk gebeliğimde adet olmuş gibi çok akıntım vardı ama senin gibi sıcak basmıyodu donuyodum ben 😅
hfh synpolyanna bnm adet düzensiz geçen ay 30 haziran oldum bu ay ovulasyon testi yaptim 23 te yumurta gordum simdi 6 temmuz hastalik gösteriyor daha 3 var adetime yani
Mzg_15 hfh ben Çarşamba günü kan vereceğim yumurtlamamin üstünden 13 gün geçmiş olacak 9 Haziran’da adet olmuştum ama bende pcos var o yüzden adet olmayı bekleyemeyecegim 🤗 çok sabırsızlanıyorum 🙂
Ayseee4238 hfh ben adete 1hafta kala yaptım 54 çıkmıştı 4gun sonra tekrar yaptım yani adete 3gun kala 465cikmisti.
GulcanDongel hfh adetim bir gün gecikti evde yaptım çift çizgi çıktı, adetim 4 gün gecikmesiyle hastaneye gittim kan verdim 1333 çıkmıştı, çoğul gebelik olduğunu öğrendim.
cnn34 synpolyanna inşallah kimyasal değildir canım 4. günü daha yüksek oması gerekirdi bence sen dikkat et 🌺 2. günümde 36 ile öğrenmiştim dış gebelikti