Beyzabcr hfh adet olmam gereken gunden 1 gun sonra yaptirdim 200lerde cikmisti kuzum ama doktorlar adet olunmasi gereken gunden 10gun sonra aldirilmasini uygun buluyorlar.
Lavinlia hfh Ben yumurtlama gününden 10 gün sonra yaptım hem idrarda hem kanda çıkmıştı dolayısıyla normal adet tarihimden de 3 gün önceydi. Ama geç döllenme vs olabiliyormuş.
llFatma hfh adetim 1 hafta gecikince gebelik testi yaptım sonra çift çizgi oldu. Daha sonra sağlık ocağına gidip yaptırdım.
Hesret Suleasyaa iyi günler arkadaşlar benim rengim iki gün oldu geçti ama ben ondan önce de iki kere kaç testi verdim bi şey çıkmadı tabi ben o kabı testti verdiğimde rahatsızdım biraz
synpolyanna Ikincimelek benimde 4 gun gecikti verdim 26.3 cikti ama kimyasal mi diye suphelenmekten duramiyorum bilmiyorum normal mi bu deger😣🥺
Ikincimelek synpolyanna ikigun snra kan verdm 66.5cikti pazar yne verip baktrcm.. insallh degildir artis olur
cnn34 synpolyanna inşallah kimyasal değildir canım 4. günü daha yüksek oması gerekirdi bence sen dikkat et 🌺 2. günümde 36 ile öğrenmiştim dış gebelikti
synpolyanna Ikincimelek ay haberleselim canimmm🤗 bende adet olmayi beklicem olmazsam 1 hafta sonra hala adet olmassam o zmn kan vercem artik ay hadi hayirlısi hakkimızda🤲🤲
Ikincimelek synpolyanna bazen oluyo bazen olmuyo dr alltanmuayene etti iltihabn var dedi pazartesi tekrar gtcem dr
synpolyanna Ikincimelek anladim canim ben doktorada şimdi gitmek istemiyorum ağrım vs yok adeti bekleyeceğim 1 hafta gecsin bakalim olmazsam tekrar kan testine baktircam.
Ikincimelek synpolyanna Evet adetim duzenli nisanda kimyasal yasadm bi adet gordm smdi gebelik..insallh devam eder