cnn34 hfh benim ilk gebeliğimde adet olmuş gibi çok akıntım vardı ama senin gibi sıcak basmıyodu donuyodum ben 😅
confundo hfh Adet olacağım gün verdim 1.42 çıktı çok moralim bozulmuştu hatta bi hafta geçince verdim 167 olmuştu biraz bekleyin derim
asyaebrar 2 gün gecikince evde test yaptım ikinci cizgim silik çıktı akşamına kan testi verdim 27 küsür çıktı sonra 2 gün sonra verdim 56 olmuştu
Mom433 asyaebrar benimde çarşamba adetin 2.günü 24 cıktı yarın tekrar bakıcaz inşallah benimde yükselir daha önce 3 kaybım var 🤲
Keskinn07 hfh adetten 4 gün önce yaptım 30.7 yle öğrendim 2 gün sonra 153.2 oldu sonra 2 gün sonra tekrar verdim 331.2 oldu geçtiğimiz pazartesi vermiştim en son değeri smdı ilk kontrolumu var ayın 5 inde
Keskinn07 hfh evet göğüslerimde aşırı ağrı ve damarlar belirmişti bide kasıgımda adet olacakmış gibi ağrı ama değişik Bi ağrı bazen acılı keskindi test yaptm görünce inanmadım akşamına kan verdim o şekil çıktı canım
Keskinn07 hfh herkese belirti farklı olur canım kendini sıkıntıya sokma bence ne zamandır istiyorsun gebelik bide erken test yaptın mı hiç
Keskinn07 hfh direk kan vermek bencede mantıklı ben cok erken öğrendim hiç beklemiyorduk bu ay tedavı ye baslayacaktım 🙏🙏
confundo hfh Valla adet günümden önce çok nadir de olsa oldu. Günüm geçmeye başladıktan sonra sıklaştı çok ciddi ağrı yaptı.