Dilek33 Kızlar bebegm baş aşağı pozisyon da ama yukarda bu durumda olup normal doğum yapan var mı aranzda ,? Beklemeli miyim iner diye yoksa sezeryen mi olmalıyım son 16 🙏🙏
Momy-iremmmmm Dilek33 Sürekli çömelme hareketi yap bacaklarını açarak yere eğil bir şey alır gibi tekrar kalk günde 50 tane yap 🙏🏼☺️ Bebek baş aşağı pozisyona geldiyse tabi
Emine_2020_robin Dilek33 benim başıma geldi hastaneye yatışımı verdiler 43. Haftadaydım sancısız gittim ve suni sancı vermek zorunda kaldılar bebek içerde çok kaldı diye sonra bana ultrasonla baktılar bebek yukarda dedi ve başı tam kanalda deildi eliyle çevirmeye çalıştı doktor dediki sabaha kadar düzelmezse sezeryan eğer düzelirse doğum olcak neyse benim sanım gece 3 te başladı ve doğum haneye gittik bebek inmiş kanala geliş pozisyonunu almış 8 saat sonra doğdu bebişim suni sancıyla seni daha vaktin var bekle biraz canım korkma hayırlısıyla doğumunu yap inşaallah
Dilek33 Sirius0 ya inşallah hayırlısı ile gelir bizimjide 30 beri asagidaydi erkenden doğum hazırlığı ypyrdu ,37 oldum doktr gittim çok yukarı çıkmış scaklaro görünce gelmekten vazgeçti heralde😁
Birtane2307 Dilangocerr benimde planli sezeryan ve 26 temmuz buyuk ihtimalle dogum😍 ben humana rezene ve bol kahve koyucam hastane cantama
Dilangocerr Birtane2307 humana bende düşündüm ama arifoğlu markasının anne sütü arttırıcı çayı varmış hatta doğuma 2-3 gün kala içmeye başlayın sütünüz bol olur ve hemen gelir diyorlar bende onu almayı düşünüyorum etrafınızda humana kullanıp memnun olan var mı
Duygus97 Dilangocerr son 12 ama cumartesi doktorla doğum şekline karar vercez inşallah belki de haftaya bu günlerde kucağımda olur minik prensesim 🥰🙈
Birtane2307 Dilangocerr Burda soylediler valla o zaman bende o sut arttiricidan alayim 😆 bence hem humana hemde o senin dediğin caydan alalim ne olur ne olmaz kalsin yanimizda
Zeynep13072017 Umuhn sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah bizimde 5 temmuz doğum çok heyecanlıyım korkuyorum 🥺
Dilangocerr Birtane2307 bende burdan görmüştüm 😂 sezaryeni beni istedim kendi tercihim ama tek korkum sütümün geç gelmesi onun için de ne bulursam içeceğim artık ☺️
Dilek33 Dilangocerr evet karnında yukarda normal doğum istediğim için bekliyelim son ana Kadar inebilir değişebilir diyor ama yukarda olması pek hayra alemet değil dedi normal doğum deriz son an sezeryan da olabilir bkliyelim dedi
Birtane2307 Dilangocerr aynen valla benimde kendi tercihim ama doktor kafasi uc hafta onde normal dogum zor olur dedi 😁 inan bende sutten cok korkuyorum ins gelir
Birtane2307 Gamzeinci00 ne guzel saglikla alalim bebisleri💕 Doktor dedi bayrama denk geliyor bayramda ekstra ucret odememek icin bayramdan snra olsun e bayramdan sonra haftasonuna denk geliyo ilk is gunu ise 26 temmuz oldugu icin ben o gun olur diye dusunuyorum 🤲🏼😁
Dilangocerr Dilek33 tabi doğum şeklinizi siz bilirsiniz ama kendinizi de bebeğinizi de tehlikeye atmadan en uygun şekilde doğumunuzu yaparsınız inşallah 🙏
Gamzeinci00 Birtane2307 aynen canım bana da 16 sında gel gün verelim dedi bayramda çalışmıyor o yüzden pazartesiye verir diye tahmin ediyorum bende 😂