Gamzeinci00 Birtane2307 aynen canım bana da 16 sında gel gün verelim dedi bayramda çalışmıyor o yüzden pazartesiye verir diye tahmin ediyorum bende 😂
Badeninannesii Dilangocerr Bizim de son 18 heycan oldukca dorukta😍bebegime kavuşmak için çok sabırsızlanıyorum allahım hepimizi bi avazda kurtarsın sag salim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza❤
Buse_00 Dilangocerr son 20 ben de isteğe bağlı sezeryan…. sezeryan candır bosver riske gerek yok. Sıcak su torbası koyun diyolar göğsüne koycakmisiz sut gelsin dye
Dilangocerr Buse_00 ılık duşu biliyorum ama bunu hiç duymadım ne zaman koymamız gerekiyormuş doğumdan sonra mı
asym156 Benimde son tarih 12 Temmuz ama bebeğim makat pozisyonda hala dönmezse mecburen 12 temmuzda sezeryan olacağım, sizce döner mi 😂
Tututu asym156 semasskk diye bir bayan İnstagram da dönmesi için hareket gösteriyordu bugün bir bakın isterseniz
Momy-iremmmmm Dilek33 Sürekli çömelme hareketi yap bacaklarını açarak yere eğil bir şey alır gibi tekrar kalk günde 50 tane yap 🙏🏼☺️ Bebek baş aşağı pozisyona geldiyse tabi
Momy-iremmmmm Dilek33 Yap mutlaka 👍 bir yerden destek alarak yapabilirsin sandalye kapı kolu tezgah gibi tutunarak yani. Dengeni falan kaybetme