Beyaz27 Dilangocerr Daha bizim 3 ayımız var 27 hafta 5 günlüğüz Allahım sağ sağlam kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hale007 Dilangocerr bizimde son 13 14 Temmuz doğum günümüz allahım sağlıklı şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin 😊🤲
NsbLiyazeynep Benimde son 13 ama sanki 1333 gjbi asla gecmiyor bu son günler 14 temmuz dogum olcak inşallah 🥰
Dilangocerr NsbLiyazeynep inşallah bizimde 14 Temmuz rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi 😍🙏
Dmllll Mervedemirdag Tam olarak aynı duyguları paylaşıyorum 37+1 normal doğum bekliyoruz artık doğsa mı acaba 🤦🏻♀️
Gamzeinci00 Dilangocerr son 25 aşırı ödemin var ayaklarım fil ayağı gibi ve aciyo dayanamiyorum artık 😰
Dilangocerr Gamzeinci00 ya çok geçmiş olsun bizim son 13 çok şükür bu zamana kadar ödemim oluşmadı o kadar da tuzlu falan yerim oysaki bu iki haftada da oluşmasa rahat olur benim için
112Zeyno- Dilangocerr son 24 ❤️ Aynı heyecan bende de var benim ki normal olacak insallah bakalım ne zaman gelecek paşamız 🥰
Gamzeinci00 Dilangocerr benim ilk gebeligimde de oldu canım gebelik zehirlenmesi yaşamıştım iki gündür ödem toplaya başladım korkuyorum yine aynı şeyleri yasiycam diye
Dilangocerr Gamzeinci00 hadi yaa çok çok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize inşallah sağ salım atlatırsınız bu dönemleri bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️🙏
Krky38 Dilangocerr son 6 gün kaldı bzmde yalancı ağrılar geliyr gidiyor bende doğuruyor sanıyorum kendimi ama bekliyoruz son gün 7 temmuz dedi doktorumuz 💕😊
01-adana Dilangocerr benımde son 15 Allah kısmet ederse doktorum bugün gun verdı hepımız sağ Salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi 🙏
Sirius0 Son 9 gün 😍 ama hiç gelesi yok beyfendinin ne sancı ne bişey 😂 bi 29 gün daha kalsa kalır içerde e oda haklı havalar çok sıcak anne karnında nem yok tabi 😂
Dilek33 Sirius0 ya inşallah hayırlısı ile gelir bizimjide 30 beri asagidaydi erkenden doğum hazırlığı ypyrdu ,37 oldum doktr gittim çok yukarı çıkmış scaklaro görünce gelmekten vazgeçti heralde😁