Busramnida Aydında memnun kaldığınız Özel Hastane, Doktor önerisi Muayene ücreti ve Doğum Paketi Aldıysanız ücretleri nasıl bilgi alabilir miyim?🤗🌸
Prensesiminyolculugu Busramnida Leylant Ova Demirtaşa gidiyorum canım özel kendi muayenesi var doğum için Medinova hastanesi ile anlaşmalı tavsiye ederim
ipek-13 Busramnida Medinova Hastanesi Burcu BIÇAKÇI’ya gidiyorum. Muayene ücreti 155₺. Gayet ilgili sakin samimi bir doktor.Muayenede tüm sorularımı yanıtlıyor. Detaylı inceleyip bebeğimizi her yönden göstermeye çalışıyor.Bebek kendini göstermediğinde bir şeyler atıştırtıp yarım saat içerisinde tekrar ultrasona alıyor. Gece gündüz ne zaman olursa olsun arayıp, mesaj atarak ulaşabiliyoruz. 30.haftadayım hamileliğimin başından beri Burcu hanıma gidiyoruz kesinlikle tavsiye ederim.
Prensesiminyolculugu Busramnida Muayene ücreti 350 TL ama okadar detaylı inceliyor ki herşeyi siz sormadan anlatıyor mesaj attığınızda ve aradığınızda ulaşabiliyorsunuz kibar tatlı dilli bir doktor ☺️
pinarerd Medinova Hastanesi’nde Özgür Arısoy a gidiyorum bende. Şimdilik memnunum, güler yüzlü ilgili bir doktor. Normal muayene ücreti 155 TL, sağlıkçı iseniz indirimde uygulanıyor.
Busramnida ipek-13 Merhabalar ipek hanım kontrollere medinova burcu hanıma devam ediyor musunuz 🤗 ikili test ve ayrıntılı ultrason orada mi yaptırdınız ücretleri ne kadar bilgi alabilir miyim sizden 🥰
ipek-13 Busramnida merhaba ☺️ Evet Burcu hanıma devam ediyoruz. İkili test ve dörtlü testi medinova hastanesinde yaptırdık. Hatırladığım kadarıyla ikisininde ücreti 140-150₺ civarıydı. Detaylı ultrasonu Medinova’da sanırım radyoloji bölümü yaptığı için biz Perinatoloji uzmanı Alper beyin özel muayenesine gitmiştik o da 600₺ idi. Doktor olarak çok iyidi ama muayene sadece 10 dakika sürdü ve elimize fotoğraf ya da video verilmedi. Whatsapp üzerinden bebeğin fotoğraflarını attılar sadece. O sebeple biz memnun kalmadık.
Busramnida ipek-13 Çok teşekkür ederim bende ikili test için burcu hanıma gitmeyi düşünüyorum ve orada devam etmeyi düşünüyorum o yüzden bilgi almak istedim sizden peki doğum fiyat bilgisini biliyor musunuz medinova da 🥰
ipek-13 Busramnida Rica ederim☺️ Evet doğum ücretlerini geçen hafta sordum hastaneye. Normal doğum 3.700₺, Sezeryan için 3.150₺ dediler. Ekstradan refakatçi içinde baba dışında bir kişi refakatçi olarak kalabiliyormuş.Baba da istediği gibi girip çıkabiliyormuş🙃
Busramnida ipek-13 Ayy Allah razı olsun cidden aklımdaki tüm soruların cevabını veriyorsunuz çok teşekkür ederim 🥰 son bir şey sorabilir miyim ikili test süreci nasıl oluyor o gün içerisinde test sonuçlarını alabiliyor muyuz ve Dr.un kendi odasında kendisi mi bakıyor kan felan da alınıyor mu 🤭😬 2 liden sonra 3 lü 4 lü testte yapiyor mu Dr. Yani size yapildı mı 🙈 gene çok soru sordum galiba cidden bilmediğim için sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın 🥰🌸🤗