Prensesiminyolculugu Busramnida Muayene ücreti 350 TL ama okadar detaylı inceliyor ki herşeyi siz sormadan anlatıyor mesaj attığınızda ve aradığınızda ulaşabiliyorsunuz kibar tatlı dilli bir doktor ☺️
pinarerd Medinova Hastanesi’nde Özgür Arısoy a gidiyorum bende. Şimdilik memnunum, güler yüzlü ilgili bir doktor. Normal muayene ücreti 155 TL, sağlıkçı iseniz indirimde uygulanıyor.
ipek-13 Busramnida Medinova Hastanesi Burcu BIÇAKÇI’ya gidiyorum. Muayene ücreti 155₺. Gayet ilgili sakin samimi bir doktor.Muayenede tüm sorularımı yanıtlıyor. Detaylı inceleyip bebeğimizi her yönden göstermeye çalışıyor.Bebek kendini göstermediğinde bir şeyler atıştırtıp yarım saat içerisinde tekrar ultrasona alıyor. Gece gündüz ne zaman olursa olsun arayıp, mesaj atarak ulaşabiliyoruz. 30.haftadayım hamileliğimin başından beri Burcu hanıma gidiyoruz kesinlikle tavsiye ederim.
Busramnida ipek-13 Merhabalar ipek hanım kontrollere medinova burcu hanıma devam ediyor musunuz 🤗 ikili test ve ayrıntılı ultrason orada mi yaptırdınız ücretleri ne kadar bilgi alabilir miyim sizden 🥰
ipek-13 Busramnida merhaba ☺️ Evet Burcu hanıma devam ediyoruz. İkili test ve dörtlü testi medinova hastanesinde yaptırdık. Hatırladığım kadarıyla ikisininde ücreti 140-150₺ civarıydı. Detaylı ultrasonu Medinova’da sanırım radyoloji bölümü yaptığı için biz Perinatoloji uzmanı Alper beyin özel muayenesine gitmiştik o da 600₺ idi. Doktor olarak çok iyidi ama muayene sadece 10 dakika sürdü ve elimize fotoğraf ya da video verilmedi. Whatsapp üzerinden bebeğin fotoğraflarını attılar sadece. O sebeple biz memnun kalmadık.
Busramnida ipek-13 Çok teşekkür ederim bende ikili test için burcu hanıma gitmeyi düşünüyorum ve orada devam etmeyi düşünüyorum o yüzden bilgi almak istedim sizden peki doğum fiyat bilgisini biliyor musunuz medinova da 🥰
ipek-13 Busramnida Rica ederim☺️ Evet doğum ücretlerini geçen hafta sordum hastaneye. Normal doğum 3.700₺, Sezeryan için 3.150₺ dediler. Ekstradan refakatçi içinde baba dışında bir kişi refakatçi olarak kalabiliyormuş.Baba da istediği gibi girip çıkabiliyormuş🙃
Busramnida ipek-13 Ayy Allah razı olsun cidden aklımdaki tüm soruların cevabını veriyorsunuz çok teşekkür ederim 🥰 son bir şey sorabilir miyim ikili test süreci nasıl oluyor o gün içerisinde test sonuçlarını alabiliyor muyuz ve Dr.un kendi odasında kendisi mi bakıyor kan felan da alınıyor mu 🤭😬 2 liden sonra 3 lü 4 lü testte yapiyor mu Dr. Yani size yapildı mı 🙈 gene çok soru sordum galiba cidden bilmediğim için sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın 🥰🌸🤗
mcansu Busramnida ikili tarama için hem kan hem ultrason alınıyor. Zaten ultrasonla ilgili kısmın sonucunu o an alıyorsun. Kanın çıkması biraz sürüyor çünkü detaylı bir analiz olduğu için birkaç gün bir hafta civarında. İkili taramadaki duruma göre risk durumuna göre doktor bende üçlü falan istemedi. Genellikle risk varsa diğerleri isteniyor. İkiliden sonra şimdi birkaç güne detaylı ultrason giricem o arada başka bir test olmadı.
ipek-13 Busramnida ☺️☺️ İnsanın bu süreçte aklında çok soru oluyor.Aklınızdakilere cevap olabiliyorsam ne mutlu bana 🤗 ikili test için doktor kendisi ultrasonda ense kalınlığına bakıyor ama net bir Bilgi vermemişti o zaman. Ardından kan tahliline yolluyor zaten o tahlil için ücret alınıyor. Kan tahlil ile ense kalınlığı birlikte değerlendirilip sonucu söylüyor doktor. Tahlilin tam olarak ne kadar süre sonrasında açıklandığını hatırlamıyorum. Fakat biz 1 ay sonraki kontrolümüzde sonucu öğrenmiştik. Aynı gün sonucu öğrenemiyorsunuz. Bizim sonuca göre düşük bir riskimiz olduğu için o gün tekrar kan verip 4lü test yaptırdık onunda süreci aynı şekilde ilerliyor.
mcansu Busramnida Medinova hastanesi güzel 150-160 lira falan ücreti. İzinde eşimin memleketinde hep ona gittim o süreçte. Bir de özel klinik olarak Leylant var onun da adını çok duydum ben randevu bulamamıştım ona.
mcansu Bir de inan postundaki diğer arkadaşlarında yorumlarını okudum cidden Aydında en iyi gidilecek 3 doktor var ötesi hikaye üçünü de yazmışlar. 😅 Özgür Bey Burcu Hanım bu ikisi Medinovada Leylant Hanım da kendi özel muayenesi var. Ben Leylant hanımda sıra bulamadım birde kısa süreli orda kaldığımız için bekleme şansım olmadı ama başta ona gitmek istemiştim öyle olunca Burcu hanıma gittim. Riskli bir dönemdeydim hem de sağ olsun çok güzel ilgilendi cumartesi akşam gittiğimde bile kalkıp geldi. Yeniden görev yerimize dönerken numarasını verdi hala her tahlilimi ona da atarım ilgilenir. Özgür beye de yakın arkadaşım gitti hamileliği boyunca o da çok memnun kaldığını söylerdi hep.
PurpleTail mcansu hasan akalın da çok iyi bir doktor.Pozitif, bilgili konuşkan istediğiniz her saatte ulaşabiliyorsunuz☺️ Leylant hanımla ikisii arasında kalmıştım bi kaç olumsuz şey duyunca Hasan Beyi tercih ettim bence o da bu listede olmayı hakediyor.
QOH Busramnida aydında zaten 1 tane özel hastane vardı en son medinova o da tırt.Sadiye Gamze Tavil’e gidiyordum çok bilimsel ve mantıklı bir doktor ayrıca aşırı da ilgiliydi.Şehir değiştirmeme rağmen mesaj atıp durumumu sormuştu kendisi (kanamalarım oluyordu).Sadiye hanım gibi doktoru Türkiyede bulmak zor.