Senemf54 Oykum_06 benimde şafak 45 çok az şişlik var ama ayaklarımda yanma ge agri çok fazla oluyor 😢 sıcaktan hiç uyuyamıyorum . Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza ❤️
Baharrr90 Senemf54 benimde 42 nasipse aynı şekil ayaklarımın alti yanıyor alev alev 😗çok rahatsız edici
gulsahalp Yüzüklerim olmuyor 🙄 ayakkabı da giymiyorum son 2 3 haftadır hep terlik 😅 parmaklarımı şiş gördüğümde şok oldum hamilelik çok garip birşey .. 🤷🏼♀️ avucumu kapatamıyordum😂 şafak 48 🤱🏼
Periwashere 39 gun. Benim de sisiyor. Ozellikle sag ayagim hatta. Ellerim de biraz odem olmus heralde yuzuk iz yapmis
Asyamira Oykum_06 son 42 🐣 34 haftalık henüz hiç bir yerim şişmedi ağırlaşmadım da ama bu sıcaklar yüzünden kipirdayamiyorum son 1 haftadır 😂😂
Kckes Benim son 50 gunum kaldi yaklaşık 2 hafta önce bende aynı sorunu yasiyordum duzenli olarak soguk suda bekletip masaj yaptım ve çok su ictim suan oyle bi sikayetim kalmadı sizde bir deneyin isterseniz😊
MirasogluMerve Son 59 kızlar ya yemek yemek istemiyor canım sıcaklardanmidir nedir anlam veremedim sizde de öylemi normalde böyle değildim çok üzülüyorum
Icot Oykum_06 gün konuşulmadı henüz erken diye. Ama ilk bebek sezaryen olduğu için bu da öyle olacak. Normal doğum 31 Ağustos görünüyor sanırım ondan 1-2 hafta önce olur, ufak bir erken doğum riskimiz var erken gelmezse tabi inş 🤲🏻
Oykum_06 depsizoo ayy evet aynıyız. Mide yanmaları kuyruk sokum ağrısı vb🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Şimdi ise geceleri uyuyamıyorum. Sıcakkkk😓