Deletedmom_33 Young_mother Söyleyince de herkesle konuşmayı sevmiyorum düşük için de arayanlarla zoraki konuştum kendi ailemle bile.
Nurgullmom Young_mother Bebeğin için sakin ol mutlu ol canımm hem hamileliğin daha kolay geçer duyma kimseyi he de geç herkese 😇
Young_mother kızlar bugün durumda paylaştım ben biliyorum görümcem hemen şaka demiş niye şaka olsun ki hayırlı olsun dedi insan sevinir Bi arar dimi ay cnaım çok sevindim der fitne fesat herkese söyler şimdi mikrop öyle mikrop
Young_mother iremcannn1907 kız içime doğan oluyor diyorum eşime hala inanamıyor ya vallaha içime doğan oluyor ya ay çekemem onları eltim de annelik çok güzel bir duygu inşallah yaşarsın demiş 2sene çocuk yapmadım ya bilerek yapmadım kaynanam daydık ozamanlar yeni taşındık 7 ay oldu ve karar verdim niye onun evinde doğurayım ki herşeye karışıyor
iremcannn1907 Young_mother evet canım çok haklısın aynı evde olunca daha beterdir ama öyle de böyle de karışıyorlar 😂 bazen tecrübe iyi tamam ama herşeyin bi sınırı var azıcıkta bize bırakılmalı bazı şeyler dimi
Semanurozgan Young_mother test yaptım pozitif çıktı hemen kayinvalidemgile gelip onlarada söyledik sonra kendi ailemede söyledim
bebegimgurbuz Young_mother Eğer ilk bebeğinizse Oğlundan dolayı Çok mutlu olacaktır eminim ☺️Ama Nazar 🧿 Değmesin diye korkuyarsanız Kalp atışını duyup söyleyin ama bunu saklama manasında demiyorum,Bebeğin Varlığını tam Hissetmiş olursunuz
Young_mother bebegimgurbuz bugün watsapta sadece görümcem eltim gördü başka kimse bilmiyor lakin onlarda eminim nazar edicektir
Busragnydn Young_mother bende 5+1 hamileyim şuan sadece eşim biliyor. O da bende çok söylemek istiyoruz sabırsızlanıyoruz ama kese ve bebek görünsün o zaman söylemeyi düşünüyoruz. Rabbim evlatlarimizi korusun
Busragnydn Young_mother ilk hamilelik bir de çok bekledik o yüzden heyecanlıyız bakalım yarın keseyi görelim inşallah duruma göre 😍😍
Zkskdkdkxk Young_mother vallahi biz öğrendiğimiz gibi ailelerimize söyledik sadece millete yaymamıştık ne zaman doktorum düşük riskin yok dedi o zaman paylaşım yapmıştık şuan 10.haftaya giricez
Young_mother Zkskdkdkxk banada düşük riskin yok çok iyisin demişti ama ben yinede çekindim ve bugün sabah yayınladım
Zkskdkdkxk Young_mother vallahi biz öğrendiğimiz gibi ailelerimize söyledik sadece millete yaymamıştık ne zaman doktorum düşük riskin yok dedi o zaman paylaşım yapmıştık şuan 10.haftaya giricez
Burcu-26 Young_mother ben 18. Haftada cinsiyet belli olunca söyledim… yok onu mu aşeriyor yok karnı sivri yok top gibi kız dı erkek ti yorum yapamasınlar diye hemde büyümüş oldu böylece 🙃
Young_mother Burcu-26 çok iyi etmişsiniz valla ben de bugün öğlen yayınladım sadece ailelere şimdide vajinam çok ağrıyor duramıyorum bundan önce hiç ağrım yoktu 1 aydır 🙄😏😏😏😏😏😏
[silindi] Young_mother tam soyleme dedim baktim whatsappta paylasmissiniz ahahahahahag hayirlisi olsun dikkat edin bol bol dua okuyun 😂❤