Young_mother benim düşük tehlikem vardı 10 gün yaticaksin dedi ben kaynanamla yasiyorum 😂 altli ustu yemek yapamiycam haliyle annesi yemek yap vs vs diyince esim sinirlendi siz yapin yemeginizi yemek falan yapmaz kimseyede hizmet edemez herkez isini kendin yapsin drdi. Gunduz eve yemek soyluyodu ole korkuyodu . Simdide ole annesi trip atti vs valla isteyen istedigi sekil anlasin ben kimse icin ne karimdan nede çocuğumdan olurum dedi . Buyu bile yaptımi dusunduler . Ki benim ailemin hayatta isi olmaz annesinemi gıcık bilmiyorum ama . Bu evde is yapmama kiziyo her gun anneme goturuyo orda cunku benim onume yemek koyan var burda birak temizlige yardım eder bile yok hadi kaynanm calisiyo bide teyzesi bizde kaliyo akdama kadar oturuyo yardım etmiyo ya deli ediyo insani . Esimde inadina birak yapsin diyo . Birşey yapmadim aslinda ona karşı cok anlayisliyim oda bana karsi .gunduzleri evim cok sicak cehnnem gibi bugun gittik kilama aldik annesi vay 3fendim neden aldiniz esimde anne sanne sana sorcam kiz sicaktan duramiyo yemin ederim gece kan ter icinde kaliyorum gunduz bide sen dusun . Gereksiz masrafmis sanki o cocuk dogrmamis vs vs gor deli olursun . Ama cocuk doguna kadar sonrasi ayri ev esimde istemiyo . Benim ailem konusmuyo kaynanamla o sebepden evlendigimdwn beri ailem benim evime bi cay icmeye bile gelmedi neymis efendim onun eviymis gene esim rahatsiz olan gidebilir diyo kovsakda gitmiyo bacim ters bi kadın ama esim icim susuyorum . Benim ailemin yanina gidince gözlerinin ici guluyo ama annesini gorunce 5 dakka yaninda oturmak bile istemiyo . Namaz kiliyo bende kiliyorum esim alkol iciyo diye her lafi soyluyo ayda bir icer ben karışmıyorm sanane seni ne ilgilendirir degisik bi kadin .