Young_mother Burcu-26 çok iyi etmişsiniz valla ben de bugün öğlen yayınladım sadece ailelere şimdide vajinam çok ağrıyor duramıyorum bundan önce hiç ağrım yoktu 1 aydır 🙄😏😏😏😏😏😏
Busragnydn Young_mother ilk hamilelik bir de çok bekledik o yüzden heyecanlıyız bakalım yarın keseyi görelim inşallah duruma göre 😍😍
[silindi] Young_mother bence soylemeyin zaten aranizda iyi degilmis koca tarafiyla bide nazar falan 1 ay bekleyin bebis 3 aylik olduktan sonra ogrensinler 🙃
[silindi] Young_mother tam soyleme dedim baktim whatsappta paylasmissiniz ahahahahahag hayirlisi olsun dikkat edin bol bol dua okuyun 😂❤
AysezulalGvn Morzambak bnm kayınvalide oğlundan yani eşimden korkar çekinir eşimde Allah razı oksun hep bni ön planda tutar eğer yaysaydı onun için kçtü sonuçlanırdı sakladı valla hala da saklıyor 😂
Yenianneadayi2208 Young_mother ilkinde hemen söyledik çok sorunlu bie gebelik geçirdim tabi herşey nasip kısmet. Bunda 16. Haftada söyledik. Bir tek anne babalar biliyordu. Çok şükür sorunsuz geçti. 🤷♀️