Sehribannnn CananAydn 40+3 olduk bugün doktora gittim sancım nst 100 geçiyor acıklık 0 dedi bebek iri olduğu için kanala girmemiş 😒
Mavimsiii Sehribannnn bende bugün doktora gıttım o sancı sayılarının bısey ıfade etmedıgını soyledı bazı kadınlar 10 çıktığında doğurur bazısı 60 70 100 dedı 🤷♀️🤷♀️
Yasemnnnnn CananAydn bende 39+3 haftaligim ödemden hareket edemiyorum doktorum ayaklarımı görünce cumartesi gel suniyle başlatalım dedi 🤷🏼♀️
Mavimsiii Sehribannnn evet sanırım kımı kadında hafıf sancıda açılıyor kımısınde yüksek olsada açılmıyor bende çok anlamadım 🤷♀️ Ama nefesın kesılıcek sancı ve kasılmadan o zaman doğum oluyor dedı
Sedagmlksz CananAydn 39+6 yım hiçbir belirtim yok hiçbirrr. Salsalar 2 ay daha taşırım heralde😂😂 tabi doktorum cumaya kadar süre verdi gelmezse cuma suni ile başlıcaz🥴
Ardenese Kbr61_ ben de 39+3 haftalık erkek. Bekle bekle artık heyecan ve korku bir arada. Bakalım bugün kontrole gideceğim. İnşallah kavuşuruz artık.
EbrarKlc Benimde sancilarim oluyor bayadir ama 40 haftalik oldum hala bekliyorum artik her sey zorlasti her yerim agriyor 😏 daha zamani var demekki hayirlisi olsun hepimiz icin🤲🏻
CananAydn EbrarKlc amiin amin inşallah sağlıkla gelsinler. Sıcaklardan çok bunaldım bende doğsun istiyorum artık hareketlerim iyice kisitlandi 😑
CananAydn Ferahfezaaa devlet Hastanesi’ne gittiğim için bı sıkıntı olmadığı sürece kendi sancılarım başlamadan almıyorlar zaten🥰
Bihitta Ferahfezaaa benim 41 haftada necbur, 42 bekleyemeyiz dedi ebe bende yüksek şeker çıktığı için🥲
CananAydn Bahar27 aynı valla her wc ye gittiğimde bı umut bakıyorum belki nişan gelmiştir suyum gelir falan 😂😂
sedanur4004 CananAydn 26+3 uz daha ben şimdiden başladım doğum gelseydi demeye neyse ki mecburi sezeryan olacak. Allah size kolaylık versin kızlar bir avazda dogurursunuz hepiniz inşallah