Ensmrzzz Sabah muayene olacağım bakalım ne diyecek doktor ağrılarım var alt tarafımda kasılmam da var ama sancı su yada doğum öncesi olan lekelenme vs hiçbiri yok nst de sancımda görünmüyor hiç
Tusemefe8134 CananAydn 38+3den selamlar.bendede bel agrimiz ve ishalimjz basladi bakalm ne zaman dogurcazzz
miniginannesi9 Tusemefe8134 kaç günde bı görünüyorsunuz doktorunuza, bana bişi demedi de sormayı unttum ne zaman geleyim diye. Bugün 37+2 de gittim en son
CananAydn Bahar27 aynı valla her wc ye gittiğimde bı umut bakıyorum belki nişan gelmiştir suyum gelir falan 😂😂
Bahar27 CananAydn inanır mısın bazen idrarım koyu oluyor nişan mı diye iyice bakıyom bu hallere de düştüm 😂😂😂😂
2kezanne1 Benim ilk oğlum 41+2 de dogdu 😅 simdi ikiniciyi bekliyoruz 25+4 haftaliğiz bakalim abisi gibi inatcimi olacaak 😅
Ensmrzzz Ensmrzzz bana 20 gün önce 4 temmuza kadar vakit var demişti eğer 28 inde doğmaz ise ayın 4 üne kadar bekleyeceğiz
Sabisskalay Ben de 40 +3 üm yarın kontrolüm var umarım acılma olmuştur yoksa cuma günü sezeryanla alıncak daha fazla tutamayız dedi 😞
Fatosef CananAydn bu gece 38 oluyoruz ama ne sanci ne açılma hiç bir şey yok braz erken ama hiç bir belirtisi yok. Sadece toplanıyo şiştim nefes alamıyorum artık 😤
Sehribannnn minicikanne her şey normal dedi doktor devlet olduğu için pek sezeryanı önermiyorlar çok kiritik bir şey olmassa
zcelik Benim 36 bitti 37 den gün aldık, bugün göğüsten sıvı gelmesi olayı artmıştı, bunun bi anlamı var mı bilmiyorum, bikaç kere gelecek mi diye sıkmama rağmen yoktu şimdi kendiliğinden geldi. 🤷🏻♀️
Rmsk zcelik 34+3 um benimde göğsündem süt geldi çok korktum ama normalmiş sanırım bide normal doğum videosu izledim azcik duygulandim sanırım
Truman 38+5 im şu an . Bütün hamileliklerde nişan geliyor mu ? Sancı ve açılmam yok henüz nişan da gelmedi
ANT19- 38+4 olmak üzereyim bende de pek bir belirti yok bebek kanala girmwmişse çatı muayenesi yapmıyorlar mı? 37 de gittim ultrasonla baktı kanala girmemis dedi çatı muayenesi yapmadı Yarın yine kontrolüm var bu hafta çatı muayenesi yapar mı acaba?
daima59 ANT19- bende 38+3 üm. Geçen hafta kontrolüm vardı. Daha kanala inmemiş dedi. Her şey normal olduğu içinde herhangi bir muayene yapmadı ultrason dışında. Bebeğimde iri bir bebek. Beni inanılmaz zorluyor hele ki bu aralar. Allah hepimizi yavrularına kavuştursun sağlıcakla.