Kızlar ben normalde sigara öyle içmem bazen eşimle iciyodum hamile kalınca yemin ettim bidaha icmiyecem diye ama canım şuan çok çok istiyo acaba 1 tane içsem günah olur mu ya
Sigara
Bebekimmmm ic ic doğan çocuğun gözünün önünde eriyip biterken vicdan azabı çekme kusura bakma bu şekilde konuşmam lazım sabahtan bi melek var karnında ve sen ne diyorsun bi anneye yakışır mı bu ?yakışıyorsa 2 gün sonra çocuğun Allah korusun hastalıklı veya özel çocuk olarak dünyaya gelirse ahlar vahlar çekme Ok?
Bebekimmmm cocugun doğunca cocugunun ağzına sigara verseler ses etmeyecek misin? Ben kac sene içtim hamileligimi öğrendiğimde biraktim daha dogmamis cocugu zehirleme isteği niye ?? Azcik normal olun artik ya.
Bu kadar linç etmeye gerek yoktu bence nefis meselesi insanlar her dönem aynı projede değil fikir istemiş hesap sorun veya laf edin diye sormamıs her insan bir değil çocuğun ağzına sigara falan demişsiniz çocuk sigara istemicek.dogar doğmaz 1 sigarayla özel çocuk da olmaz biraz mantıklı yorum yapın karşınızdaki de insan ve hamile psikolojik olarak zor dönemler anlayış lütfen
Ayyy yorumları okudum gerçekten ağzım açık kaldı. Benim doktorum bile günde 5 taneden birşey olmaz dedi tabikide zararlı içmesen içmesek daha güzel olur ama bu melet bırakılmıyor. Ben hamile olduğumu öğrendim sgara yı Aşerdim resmen. Bu Arada iradesine sahip çıkıp içmeyenleri gönülden tebrik ediyorum 🌺
Yaa be kadar kötü yorumlar yapılmış üzücü.. Ne olursa olsun nefis işte. Bende 12 haftalık gebeyim öğrendiğimden beri içmiyorum ve aşırı canım çekiyor canım ben nefsimi bebeğim bu kötülüğü haketmiyor diyerek köreltiyorum. Sonuçta o beni seçmedi bunları düşününce içmemeye zorluyorum kendimi. Sabret dua et Allah’ım aklımdan çıkar de. Kötü yorumlara da üzme kendini ☺️
Cerenktkc bende aynı durumdayım can veririm bırakmak için neler yaptım ama delirmek.uzereyim yorumlar da insanlar hakaret etmeye gelmiş karşısındaki insan değilmiş gibi konuşuyorlar
Bebekimmmm yorumlari okudumda sok oldum etrafimda ne kadar cok kisi sigara icip te saglikli bebek dunyaya getirdi kaldi ki biyanecik sigara ile ozel bebk olmaz bende kullaniyordum dr.um bana gunde sadece bitane turk kahvesinin yaninda yakabilirsin demisti ayrica ilk bebegimde gunde 5.6 tane iciyordum birakamadim ve suan kizim 10 yasnda masallahi var hastane yuzu gormedik 🤣🤣
Pakize_dogan linç tayfası çok bilmislik yapmayi cok seviyor bazen insanlarimiz 😀
Birde aseriyorsan eger tiksinsen bile bikere cekicekmissn bebek cekilir derlerdi buyukler
Bebekimmmm günah olurmu derken? Bunun günahı sevabımı var burda bebeğinizin sağlığı söz konusu…
Bebekimmmm ne kadar meraklılar linç etmiyo yahu.Ben de içiyordum öğrenir öğrenmez bıraktım,ama herkes aynı iradeye sahip değil.Kaldı ki günlük hayatımızda stres sıkıntı bi ton şey var 1 dal sigaradan katbekat zararlı.1 tane için nefsinizi köreltmek adına,sonrasında da bırakırsınız inşallah🙏🏻
Toprak_hira59 valla çok garipler 🤷
Bebekimmmm bu kötü yorumları asla okuma sen kötü bi anne değilsin bende eşimle kahve çay içerken arada içiyordum ve gerçekten bu son diye kaç kere dedim bilmiyorum en son bende kendi kendime yemin ettim içmedim umarım içmem. Canın istediğinde bebeğini düşün yeminini düşün ya da oyalanacak bir şey bul
Ya gerçekten bazı yazılanlar o kadar üzücü ki! Bir bebeği annesinden başka kimse daha çok düşünemez bence bunu bi kabul edin. Fikir istemiş tartışmaya girmek istememiş. Sigaranın nasıl bir illet olduğunu ve bağımlı bir şey olduğunu hepimiz biliyoruz bu durumda bile doktorlar günde 4-5 taneye izin verebiliyorken burda bu kadar kötü laf söylemek kusura bakmayın ama kimsenin haddi değil!! Fikir vermek olursa ben hamile olduğumu öğrendiğimde direk bırakmak istedim ama tabikide kolay bir şey değil. Eşimle akşamları bir tane veya gün içinde bir tane içiyorum. Tabikide üzülüyorum içtikten sonra ama malesef böyle pislik bir şey bu illet. Bildiğim kadarıyla doktorların da 4-5 kez izin vermesinin sebebi anneyi bunun stresi altına sokmak istememesi çünkü bebeğin en büyük düşmanı strestir.. O yüzden içiyorsan bile hafif iç ve komple bitirmeden söndür sigarayı en azından nefsin bir şekilde körelsin
Tabikide içmemek çok daha iyi. Her gün içme mesela. Ben o şekilde yapıyorum. Kuruyemişe yönelebilirsin.
Millletin ettiği hakaretler silinmemiş benim yorumum silinmiş şaka gibi bir uygulama moderatörlerin tek hedefi benim heralde ne yazsam siliyorlar
Pakize_dogan hahahaga 😅😅😅 bişey deme sende izle sadece
Pakize_dogan bütün yorumlarınız duruyor ama size öyle gelmiş bence
Bahar27 hayır silinmiş yazıyor bir yorumda benimkinde
Pakize_dogan ne demişsin bakim burdan duruyor mu diye