A_S_K damlacgslr Erken öğrenen birilerini arıyordu gözlerim 🙈 sevindim. Aralıkta doğum daha çok erkek duydum biliyormusunuz? Tek tük kız var. 🙈
A_S_K HaticeNur34 bir daha ki kontrolde netleşecektir. Girmeden bir parça meyvesuyu bir de vişne suyu haraketlensin bebişler. 🙏🏻
Ezgi9292 Bizde bugün 16+2 yiz 14 haftada öğrendik cinsiyeti kız dedi bugün tekrar kontrolde baktı bi değilşlik yok
Mminikmucizemmm Yavuzz onu bilemiyorum 🤷🏼♀️ Ama sanırım erkek olunca daha zor değişiyor, kız olunca emin olmak adına da daha geç söylüyorlar
Yavuzz Mminikmucizemmm bakalm hayırlısı sağlıklısı canm biraz daha sabredelim bakalm 😊minik iyi olsunda insansa merakını engelleyemiyor 😇🥰
Mminikmucizemmm Yavuzz evet evet kesinlikle sağlıklı olsunlar da ☺️ Bende hiç beklemiyordum öğrenmeyi sanırım erkekse ve doğru pozisyonda görüntülenirse biraz daha erken belli oluyor :)
geucy A_S_K 13+3 oldu şimdi. Geçen hafta doktorumuz gördü normalde bu haftalarda yüksek ihtimal vermem ama sizinki %95 erkek dedi 😅
Elcnbykckr HaticeNur34 evet bizede önce kız sonra erkek denildi 😂 herkeste diyorki en son neye benzettiyse odur diyorlar bakalım haftaya kontrolüm var ne dicek😊
MertEgem2241 A_S_K 15+5 bugün 14. Haftada doktor erkek dedi bakalım Aralık 8 10 arası olacak doğum sezaryen olduğu icin şimdiden belli günümüz sağlıkla gelsin bebislerimiz 💙