Glcntn A_S_K 13+6 dayız iki kere gittik ikisindede göstermedi kordonunu bacak arasına almış diğerindede kendi göstermedi . Test yapmıştı doktor yarın sonucu için gitcez bakalım göstercekmi
HaticeNur34 @Elcnbykckr valla kız olsun istiyorum ilk gebeliğim ama rabbim sağlıklı sıhhatli versin de en önemlisi ve önceliğim o yönde 😊sizin içinizden ne geçiyor?
Elcnbykckr HaticeNur34 benim ikinci olduğu icin bitane oğlum var bitane de kızım olsun çok isterim ☺️ Ama tam tersi olacak gibi geliyor çünkü nezaman birsey istesem tersi olur 😂
svl0787 16 haftalık hamileyim 13.haftada ikili taramada kız dedi doktorum kesin konuştu 😍 kızım olacak inşallah🤗
Mminikmucizemmm Yavuzz evet evet kesinlikle sağlıklı olsunlar da ☺️ Bende hiç beklemiyordum öğrenmeyi sanırım erkekse ve doğru pozisyonda görüntülenirse biraz daha erken belli oluyor :)
Yavuzz Mminikmucizemmm 😄😄aynen canm masaLalah pozisyonu çok güzel sırt üzeri bütün ultrason boyunca öyle durdu elleri ayaklari hareket ettiriyordu çok kıpırdak masaLalah bi ara totoyu döndü geri düzeldi 😁hayırlısı bakalm
zaydn A_S_K tahmini 17 Aralık doğar dedi doktorum 16 haftalık oldu 14. Haftada öğrendim kızım olacak 🌸
fyznrilter A_S_K bizde 15+0. Geçen cumartesi gittik kemik yapısı kıza benziyor ama tam net değil bayramdan sonra gelirsiniz kontrole belli olur o zmana heralde dedi bakalım Erkek olsaydı belli olurdu diye düşünüyorum cinsiyet değişir mi onuda bilmiyorum 😅
HaticeNur34 @Elcnbykckr dimi benimde öyle bişey isteyince hep tersi olur bu yüzden sağlıklı olsunda gerisi mühim değil diyorum kendimce 😀🙏
Aylinarya Mminikmucizemmm bizde 12 de öğrendik ama millet 17. haftada bile öğrenemiyo nasıl oldu bu iş anlamadım 😳
Mminikmucizemmm Aylinarya galiba doktorum ultrason cihazı bile farkettiriyor belki tüm koşullar uygun olmuştur şansımıza :)