Elcnbykckr 15+1iz ❣️ En son 13te gittik kıza benziyor dedi sonra erkek dedi 1hafta sonra kontrolümüz belli olur ozamana artık ☺️
Kivircikk A_S_K 15 haftalıgiz bizde geçen ay doktorumuz tahmin yapalım dedi ama %50 olur dedi bizde öğrenmek istemedik insalah haftaya net ogrenicez 🤰🏻🙏🥰
2melekannesi_ A_S_K oo maşallah çok erken olmuş sizin de 🙈 bakalım netleşsin diye bekliyorum ben de heyecanla ☺️
A_S_K anneyimmm_ Yani ben ilk gebeliğimde burda 12-13 haftalık %97 öğrenmiştik konuşuyorduk. Bakalım ben öğrenebilecek miyim:)
Hilal1907 A_S_K 13 hafta bitti vende henuz ogrenemedim. Gerci erken oldugunu da dusunuyorum oglumda bu haftalarda kiz demislerdi. Yine yanilgiya ugramak istemiyorum 🤦🏼♀️
A_S_K Hilal1907 Ben öğrendiğimde hiç değişmedi kız denmişti kızım oldu. Doktorla da alakalı bir durum galiba bilemiyorum ki🤷🏻♀️
A_S_K damlacgslr Erken öğrenen birilerini arıyordu gözlerim 🙈 sevindim. Aralıkta doğum daha çok erkek duydum biliyormusunuz? Tek tük kız var. 🙈
HaticeNur34 @A_S_K valla biz 14+4 olduk hala öğrenemedik ilk kız dendi sonra erkek dendi karışık kafalar ilerleyen haftalarda öğrenicez net Bi şekilde inşallah 😊
A_S_K HaticeNur34 bir daha ki kontrolde netleşecektir. Girmeden bir parça meyvesuyu bir de vişne suyu haraketlensin bebişler. 🙏🏻
Elcnbykckr HaticeNur34 evet bizede önce kız sonra erkek denildi 😂 herkeste diyorki en son neye benzettiyse odur diyorlar bakalım haftaya kontrolüm var ne dicek😊