A_S_K Aralık anneleri ne durumdasınız? Biz 12+5 olduk. Perşemde kontrol var. Öğreniriz diye bekliyorum sohbet edelim 🌸
2-prensesannesiii A_S_K Benim Ocak ama Aralık’ta doğar diye tahmin ediyorum . 10 haftalıkken doktorum kıza benziyor dedi .
Aselinannesi31 Daha ben de ogrenmedim dr ye sordugumde 16 17 de ogrenirsin dedi pek ilgili bi dr degildi zaten baska dr ye randevu aldm bakalim cuma gunu gösterecek mi?
0mervee Aselinannesi31 gittginde yine ogrenemezsen bebeğin nabzini sor 140 altı ve civarı derse erkek 140 üzeri derse kız internetten araştırmıştım ben 12 haftalıkken nabzını sordgmda 140 civarı demişti doktorum 15+6 da erkek dedi
Aselinannesi31 A_S_K olur haberleselim sen benden once ogrenirsin o zaman ilk kizimda hissediyordum esimdee bnde kiz diye ama bunda hissetmiyorum ama esim erkek diyor ya siz
Aylinarya Mminikmucizemmm bizde 12 de öğrendik ama millet 17. haftada bile öğrenemiyo nasıl oldu bu iş anlamadım 😳
2melekannesi_ A_S_K oo maşallah çok erken olmuş sizin de 🙈 bakalım netleşsin diye bekliyorum ben de heyecanla ☺️