Prensesiminyolculugu Elif0712 bende ayneeen öyleydim üstelik bir gün iyi üç gün kötü değil hergun kötüydum o haftalar çok normal değerleriniz de bir sıkıntı yoksa merak etmeyin…
Elif0712 Prensesiminyolculugu biraz icim rahatlıyor yalniz olmadgmi gorunce bnde anlamadim ucuncu gebelik ama cok agir geldi
bbbusrra-1 Prensesiminyolculugu bende 13 haftalık oldum fakat kaç gündür kafamı uykudan kaldırcak halim yok öyle böyle değil
Prensesiminyolculugu Elif0712 yok yok her bebekte gebelik okadar farklı oluyor ki hiç üzmeyin kendinizi içiniz rahat olsun elinizde olan birşey değil sonuçta 😊
Seda_nrr Elif0712 bende öyleydim 6.aya kadar hiç birşey yapamadım elim kolum kalkmıyordu sürekli uyumak istiyordum ki bi süre sonra uyumakta pskolojimi bozmuştu ama yinede uyumadan duramıyordum..Tabi sizde bide çocuk varmış daha zor Allah kolaylık versin biranönce geçer inşaAllah
Elif0712 Prensesiminyolculugu evet kesinlikle aksama kadar vicdan yapiyorum cocuklarima iyi bakamadim diye ztn supriz bi gebelik oldu yeni yeni alisiyorum daha
kids0305 Elif0712 aynen bende öyleyim prilam ilaci kullaniyorum doktor 12. Haftada geçer birak ilaci dedi bıraktıktan sonra yataklara düştüm resmen bi hasta hali iki adim atsam yoruluyorum yemek yiyemiyorum yine başladım ilaca. İlk hamileligimde bu kadar değildim bu cok yoruyor 😓
Elif0712 kids0305 bana herkes suan niye yatiyorsun diyor haftasonu koye gidiyorum cocuklar oynasin diye utancimdan kalkiyorum arada bi yoksa hep yaticam berbat bi durum bacaklarimin ici bos gibi cok cansizim
Ozzz14 Elif0712 bende 15 haftalık oldum 5. Haftadan beri yatıyorum hep yatmak istiyorum 😞prilam falan da içmiyorum multivitaminde kullanıyorum ama enerjim düşük .
Elif0712 Ozzz14 insalah toparlariz biran once tek basima olsam yatarimda xocuklar olunca yatilmiyorda yurumek bile zor hersey zor suan bana
Prensesiminyolculugu Elif0712 Allah’tan gelmiş vardır bir bildiği güzellikler getirir size inşallah çabuk geçer bu günler birde size niye yatıyorsun diyip anlayışsız davranan insanların yanına hiç gitmeyin bile yaşamayan bilemez
Elif0712 Prensesiminyolculugu basta esim bu ara geliyor yatiyorum gidiyor yatiyorum annem kayinvalidem keyfimden yatiyorum saniyorlar mecalim uok diyorum salma kendini diyorlar hayirlisi bakalim artik umarim toparlarim suan her acidan zor geldi bana tsk ederim yorumlarn icin
Elif0712 micky haftaya artik randevum pandemi oldgu icin gitmek istemiyorum vaktinden once ikili test zamani gel dedi
Prensesiminyolculugu Elif0712 psikolojikmen de sizi daha çok etkiliyorlar haberleri yok üzüldüm açıkçası umarım herşey düzelir sizin açınızdan rica ederim 🌸
Elif0712 zeynepyapan20172018 bnde oyle tahmin ediyorm umarim duzelir aklima cocuga biseymi oldu acaba diye bile geliyor ama dr normal her gbelik ayni olmaz deyince ne deyim
[silindi] zeynepyapan20172018 demir kalsiyum magnezyum b12 degerlere baktırmak için hangi bölüme gitmek lazım.
Elif0712 Prensesiminyolculugu insallah cok tsk ederim niyetleri kötü degil ama yinede soyluyorlar iste bnde napayim ayak uydrmaya calisiyorum
Glbnpk Elif0712 Benim de öyleydi ilk üç ay. Uyudum kalktım yemek yedim, uyudum kalktım yemek yedim yattım. Başka hiçbir şey yapmadım. Telefonu da sessize alıyordum. Uyuduğumu bildikleri için tüm gün aramıyorlardı beni kimse. Vallahi çok iyi oluyordu. 😅
Elif0712 Glbnpk bn yatamiyorumda cocuklar olunca hurda gbiyim kizim uyursa biraz onunla uyuyorum snrasa sersm oluyorm gece uyuyamıyorum umarim bnmde gecer biran once