Elif0712 Glbnpk bn yatamiyorumda cocuklar olunca hurda gbiyim kizim uyursa biraz onunla uyuyorum snrasa sersm oluyorm gece uyuyamıyorum umarim bnmde gecer biran once
bbbusrra-1 Prensesiminyolculugu bende 13 haftalık oldum fakat kaç gündür kafamı uykudan kaldırcak halim yok öyle böyle değil
Prensesiminyolculugu bbbusrra-1 hormonların etkisiyle oluyor çok normal uyuyun valla ne güzel o uyku çok tatlı oluyor ☺️
gulin-35 Elif0712 ılk uc ay bende aynıydım resmen uyanık kalma surem en fazla dort bes saattı buldugum yerde uyuyordum halsızlıkte cabaası sonradan duzeldı ama 33. haftada yıne gerı geldı bu durum 🙄
goktugun_annesiii Elif0712 bende 11+4 deyim benimde aynı şekilde sürekli uyku isteği oluyor yatıp uyuyorum havalar da çok sıcak valla ne olacak böyle bilmiyorum 🙄
NurCeren00 Elif0712 ben öyleyim. Ofiste, yemek masasında, evde yemek yaparken her an uyuyakalıyorum 😂 16 dan sonra biraz azaldı ama asla geçmedi bazı günler yine aynı oluyorum😬😬😬. Tansiyon , kan, şeker her şeyim normal 🤷🏼♀️
QOH Elif0712 belki yaş ilerledikçe ve biliyorsunuz ki her doğumda anne vücudu tamir olamaz hasarlara maruz kaldığı için ilk iki gebeliğinizde ki gibi dirençli olmayabilirsiniz.Vitaminlerinizi doğru miktarda alıyorsunuzdur sanırım.Bu gebeliğiniz farklı geçecek demek ki kimisi ilkinde rahat geçiyor ikincisnde mide bulantısı halsizlik yaşıyor.İnşallah en kısa zamanda iyi hissedersin🙏🏻
Elif0712 QOH 31 yasindayim kizlarda bulantidan gozumu acamadim birinde uc ay birinde 9 ay ama inanin bu cok agir geldi bulanti cok az sadece ogleye kadar ama halsizlik bas agrisi tavan kendimden geçiyorum o derece vitamin alıyorum acaba onu yapti diye biraktim oda degil bilemefim
goktugun_annesiii Elif0712 canım bende de öyle kafam ağır geliyor vücuduma sanki baş agrimda oluyor ara ara benim 🙄 ama uyumadan da olmuyor uykum gelince gözlerim yanıyor
Selver90 Elif0712 benimde aynı hele sıcaklar geldi iyice kıl kipirdatamaz oldum.benimde bir oğlum var TV bakiyorduk bı uyku geldi sonra oğlum sıkıldım top oynayalım anne havuz yapalım anne diyip cekistirdi sonra kendime çok sinir oldum dedim kalk bu böyle olmicak evde 10bin adım attım oğlumda eğlendi kovalamaca oynar gibi yaptık.sonra oğluma havuz hazırladım yemek yaptım falan valla kendime geldim akşam 9da oturdum ama hala daha dinç hissediyorum.yattikca yatasi geliyor insanın .nerdeyse 2 3haftadir miskinlikten spor dahi yapmıyordum hep bugün baslicam diyordum ama bugün gerçekten kendimden sıkıldım dedim bugün yarın diyip durma kalk sporunu yap yemeğini yap çocuğunla ilgilen yazık günah dedim ve iyiki dedim😁
Semadeniz Elif0712 canım bende aşırı halsizim sanki sürekli hasta gibiyim. Hep yatmak uzanmak istiyorum. Yaşamayan naz yapıyor sanır. Sen çözüm buldun mu kendiliğinden geçti mi? Doktora gidip test mi yaptırsak.
Elif0712 Semadeniz suan cok daha iyiyim 15 haftalik olduk bulanti gecti bn dr a sikayetlerimi soyleyip kan verdim d vit dusuk b 12 demir yerlerde vitamin yazdi dr onlari kullaninca kendime geldim inan butun gun yatiyordum