Ygmr15 Omerhatice merhabalar bi sorum olacakti benim de . Ben ıslak havlu aldim 12 li simdi cok uygun alsam bi 12 li daha kurur mu acaba doğuma son bir ay bu arada
Eryener93 Ygmr15 bende çok araştırdım şimdi bu konuyu, herkez fümeş görmeyen yerde durduğu sürece hiçbirşey olmaz diyorlar, mantıklıda market depolarında da ne kadar kaldığını bilmiyoruz ve sizin 1 ayınız kalmış alın bence
Omerhatice Ygmr15 sıcağa maruz kalmasın yeter Islak mendili bende toplu aldım Sicak olmayan yerde durduğu sürece bi sknti olmuyor ayni kalıyor ☺
plakayerli Eryener93 evet yani ben bio natural kullanmadım hiç sleepy natural kullanıyorum onun da 1 numarası küçük gelmedi. Şimdi bio’dan da 1 numara siparş verdim inşallah o da küçük gelmez. Bizimkinin poposu küçük heralde 🤣 erkek bebek
Eryener93 plakayerli inşallah küçğk gelmez kullanırsınız, bende 1ve2 numaralardan 1er tane aldım artık kısmet dedim şuan🙈😃
Pinar17 Eryener93 bence çok stoklamayın. Ya bebeğiniz bezi sevmezse bazı bebekler her bezi sevmiyor çünkü. Tabi bu benim fikrim yine de siz bilirsiniz karışmak gibi olmasın 🙊
Eryener93 Pinar17 orasıda öyle ama çok ataştırmıştım sleepy bio serisinden memnun kalmayan yok gibiydi, en saf hali olunca, bide pişik içinde ıslak mendil kullammayı bi sürede düşünmüyorum, İnşallah iyi gelir, 1er paket aldım bakalım🙈
Ela20 Omerhatice oğlunuz kaç kilo doğmuştu iki numaradan üç numaraya geçiş kısa sürede oluyor sanırım
Omerhatice Ela20 3.350 kg doğmuştu simdi kizimda 10 gün önce aynı kiloda 3.350 kg doğdu Bu aylarda çok hızlı kilo aldıkları için bez geciside çabuk oluyor
Hne Omerhatice ben 34lü paket 1 numara 32li paket 2 numara aldık bebeğimin tepkisine bakmak için ilk zamanlar için az mı olur bilemedim arttırsam mı ki
Omerhatice Hne 3 4 gün anca gider o paket Ben 84 lu paket aldım 10 günlük oldu 25 tane bez kalmış Gün içinde en az 5 garanti degisiyorsun bazen 8 9 u buluyor 🤷♀️
Hne Eryener93 şimdi 204lü 2 numara aldım bakalım 1 numara çok küçük geliyor diyolar zaten kilo aralıklrı hemen hemen aynı
Dryadeniz Eryener93 ben 2. Paket icin soyledim pardon 1 pakt alicksnz 1 numara 1 pket yeterli demek istedim
Eryener93 Hne işte bende 1 no be 2 no 194lü paketler aldım, birdaha indirimw girersede 3 noyu da alırım dedim
Hne Eryener93 bende 1 noyu çok almadım ya ondan hala 34 tane var niyeyse bi iki kullanımdan sonra 2 noya geçecek gibi hissediyorum ilk analık tecrübem olcak bu ne güvense😂😂
Busegrkn Eryener93 ben de aldım ama 1 no 200 tane acaba 1 no dan sonra doğrudan 3 noya mı geçsek farklar az gibi geliyor kafalar karışık 😂
Eryener93 Busegrkn doğru çok kafa karıştırıcı bi noktada tıkanıyoruz şuan🙈 1 no ve 2 no nun arasında 1er kilo fark ediyor kafamda deli sorular ama artık 1 ve 2 yi almış oldum🙈😃