Symazturk Eryener93 sleepy de 2 den başlamak gerekiyor diye okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum 204 lü olan bio naturalden 1 paket alacağım şimdi ama 1 bedenini göremedim ondan da az sayıda almak istiyordum 😕
Eryener93 Symazturk indirimli olanların hepsi 194lü büyük paketlerde geçerli, 1 numaradan az almak isterseniz sleppyinin kendi sitesinden veya İnternet sitelerinden bakmanız lazım
Eryener93 Busegrkn doğru çok kafa karıştırıcı bi noktada tıkanıyoruz şuan🙈 1 no ve 2 no nun arasında 1er kilo fark ediyor kafamda deli sorular ama artık 1 ve 2 yi almış oldum🙈😃
Fatmamuduk Eryener93 biz 40ı çıkana kadar 200lü yenidoğan bitirdik sonra 2.numaraya geçtik 3365gram doğdu bebeğim ve yenidoğan hiç sıkmadı
Nusyaa Ben 1 paket 2 numara aldım bez fiyatlarını bilmiyorum daha 4 aylık hamileyim ama tecrübeli arkadaşlara soruyorum 2 ve 3 numara birer paket daha alayım mı birdaha böyle indirim olurmuki
Eryener93 Nusyaa valla maddiyatın varsa 3 numaralıda al derim, benim 1 ve 2 yi almaya bütçem yetti şuan
Bmom Eryener93 3500 gram doğum yaptım 1 numara sadece 10 gün kullandim 40-50 adet falan şuan 38 günlük olduk 3 numaraya geçtik 5000 gramiz şuan