Aylinsemih Babymee yooo yapıyor tabi sen gelince diyorsun şurayı burayı yap yeter diye bi sonraki geldiğinde o kendi biliyor geçen şuraları yaparım bu gün buraları yapayım diyor
Babymee Aylinsemih Dolap içlerini bırak cekmecemin arkasına dokunmadı bile. Ben ona yine ücretini vericem ama Allah görüyor. Ben o parayla zengin de olmam fakir de. Ama o aldığı paranın hakkını vermeli.
Babymee Asyaerciyes kadın bişey demedi ki . Deseydi şöyle şöyle diye ben de ona göre anlaşırdim. Anlaşmayı geçtim hiç temizlik bilmeyen biri bile cekmecenin arkasını siler sonuçta. Kadın onu bile yapmadı. Yatağımın sadece başlığını sildi yanlar kaldı. Gerçekten çağırdığım için pişman oldum
Lokumunannesii Babymee hitap şeklinizi öyle çok begendim ki kimi postlarda temizlikçi hizmetci yazar ama siz temızlıkçi abla demişsiniz
Babymee Lokumunannesii teşekkür ederim.☺️ Keşke bu inceliğin dünyada bir değeri olsaydı. İnce oldukça incitiyorlar. Kaba saba davranınca, hayvan muamelesi yapınca insanlar yola geliyorlar. Benim en büyük zaafım insanlara çok deger verip ince düşünmem zaten. Haksızlık yapanı Allah görüyor ne diyim 🙆
Babymee Aysobaciniz işte onu ben bilmiyordum. Kendi de söylemedi. Sonuçta işin içinde olan o. Bilgilendirme yapması lazımdı en başından.
minicikanne Babymee Dolap içlerine girmiyorlar. Eğer girsin istiyorsan baştan öyle anlaşacaksınız sanırım.
Babymee minicikanne benim cahilliğim işte. Ama o kadar paraya küçücük ev ne bileyim. Vicdan merhamet meselesi bence. Allah’a bıraktım ben.
icedearth Babymee bazıları kaba temizlik yaptırıyor işte detayları sizin söylemeniz gerekiyor bizim de 4 saat 120₺ ye geliyor tam gün 240 yani. Siz gördüğünüz yerleri söyleyin şurayı da yap şurayı da yap diye nasıl olsa iş iş anlaşmamışsınız tam gün denmiş günü boyunca her şeyi yapabilir yani. Ben mesela toz da al abla demesem toz almıyor hiç cam yer silip çıkıyor ama tozu her işten sonra şöyle bir alırız yani iyi kötü.
Babymee icedearth benim zaten kasılmalarım var kadının ayağı altında dolaşmak bir yana ayakta durunca ağrım oluyor. Her yere yetişmem mümkün değil. Allah’a havale ediyorum. Hamile halimle kadının arkasından şunu bunu yap demem için sürekli ayakta durmam lazım sonuçta. Daha bir de yardım ediyorum kadına elimden geldiğince. Demek ki biraz kötü davranmak lazım insanlara. İnsanlar yumuşak iyi huylu insanları çiğniyor gerçekten.
Babymee Seranad bunun da dediğine bakılırsa duvar vs detaylı girdiğinde 2 kişi geliyorlarmis. Ona göre de 340 lira oluyor işte. Yada tek kişi iki gün üst üste gelip yapıyormus. 🤷
miraykumru Babymee nereyi derseniz orayı yapar,bana düzenli geliyor saati 25 tlden 8 saat duruyor,cam koltuk ve günlük temizlik yapabiliyor,bir kereye mahsus geldiyse hepsini yapamaz tabiki
Babymee Mltm07 ben ilk defa çağırdığım için bilmiyordum. Tecrübe edinmiş oldum. Kadına dolapları silecek misin dedim. Ben robot değilim dedi 🙄
Alone Asyaerciyes anammm orası neresi bizim burda 2+1 evi 200 TL den temizliyorlar bende geleyim oralaraaaa
DeryaEyll Kızlar bende bursada yardıma gelebilecek bayan arıyorum burada böyle tavsiye oluyor mu bilmiyorum ama önerileriniz varsa acil ihtiyacım var
diamond2635 Babymee canım hangi şehir buradı oldukça ucuzmuş😄Benim tam gün 220 yarım 120₺ ama temizlikçim artık alıştığı için sıraya koydu her geldiğinde ekstradan farklı yerleri temizliyor.Ama normal şartlarda mutfak dolabı içini temizleyeni hiç görmedim🤷🏻♀️
Mltm07 Babymee benim temizlikçim 2 yıldır geliyor 150 ye geliyordu 180 yaptık ama dolaplarıda siliyor sık sık değilde 2 ayda bir falan yani camlarıda siliyor tipte veriyorum oyle yapınca başlarda yapmıyordu
Seranad Babymee duvar yok benimkinde bi dolap içleri ekstra ama iyi yapıyorlar. Bundan önce evi boşken temizlettirdim yerleşmemiştik daha eşya bile yoktu 300 tl verdim ona da burası böyle galiba 😂😂