Pembe_duslerr Babymee aynen yapmıyorlar ama dip köşe cam perde halı herşey yapıyor benim aldıgım abla 180tl ye birde dolap içine girmesini beklemem ki ztn hiç bir temzilikci girmiyor girsedr yazık ya oladar da yapamaz yani.annem ayda iki kez alıyor o abla her geldiğinde dolap içlerine giriyor ama düzenli aldıgı için
Babymee Pembe_duslerr halım yok zaten yıkamaya gönderdim. Evim 2 +1 küçük bir ev. Bir odası boş. Öbür odalarda da çok az eşya var. Ki pis olan sadece camlar ve balkon. Camlarım bile çok az sayıda. Ev büyük olsa iş çok olsa anlarım. Neyse hakkı bilen Allah ne diyim . 🤷
Babymee icedearth benim zaten kasılmalarım var kadının ayağı altında dolaşmak bir yana ayakta durunca ağrım oluyor. Her yere yetişmem mümkün değil. Allah’a havale ediyorum. Hamile halimle kadının arkasından şunu bunu yap demem için sürekli ayakta durmam lazım sonuçta. Daha bir de yardım ediyorum kadına elimden geldiğince. Demek ki biraz kötü davranmak lazım insanlara. İnsanlar yumuşak iyi huylu insanları çiğniyor gerçekten.
Babymee minicikanne benim cahilliğim işte. Ama o kadar paraya küçücük ev ne bileyim. Vicdan merhamet meselesi bence. Allah’a bıraktım ben.
Babymee Aysobaciniz işte onu ben bilmiyordum. Kendi de söylemedi. Sonuçta işin içinde olan o. Bilgilendirme yapması lazımdı en başından.
Esra2288 Babymee ben mutfak dolaysız 200 +mutfak dolabı 50 TL ye çağırmıştık bide ilave yemek söyledim 300tl yi buldu
Babymee Lokumunannesii teşekkür ederim.☺️ Keşke bu inceliğin dünyada bir değeri olsaydı. İnce oldukça incitiyorlar. Kaba saba davranınca, hayvan muamelesi yapınca insanlar yola geliyorlar. Benim en büyük zaafım insanlara çok deger verip ince düşünmem zaten. Haksızlık yapanı Allah görüyor ne diyim 🙆
Lokumunannesii Babymee sen kendınden niyetinden eminsen için ferah olsun canım dedim ya o kadar post açıldı çalışanlara karşı yok hizmetci yok temizlikçi hiç sevebildiğim konuşma tarzı değil bunlar.. kalbının sıcaklığını inçe düşünceni burdan hissettim artık ta sen düşün🤭🤗umarım hayat istediğin herşeyi verir sana hep yolun iyi ınsanlarla karşılaşsın
Babymee Asyaerciyes kadın bişey demedi ki . Deseydi şöyle şöyle diye ben de ona göre anlaşırdim. Anlaşmayı geçtim hiç temizlik bilmeyen biri bile cekmecenin arkasını siler sonuçta. Kadın onu bile yapmadı. Yatağımın sadece başlığını sildi yanlar kaldı. Gerçekten çağırdığım için pişman oldum
Babymee Aylinsemih Dolap içlerini bırak cekmecemin arkasına dokunmadı bile. Ben ona yine ücretini vericem ama Allah görüyor. Ben o parayla zengin de olmam fakir de. Ama o aldığı paranın hakkını vermeli.
Aylinsemih Babymee haklisin canm bizim burdakiler yapıyor soruyor daha doğrusu dolaplar olucakmi diye ama başında durursan yapıyolar durmaz isen yaptım diyip kaciyolar
annesinin_beybisi Babymee mutfak dolaplarının içine girmezler dışarıdan dolapları silerler hangi dolap olursa olsun içine girmek için ekstra ücretle çağırman lazım
annesinin_beybisi Babymee benim oturdugum yerde de 150 ile 200 lira arasında değişiyor yardımcı ücretleri . koltuk silme , duvar silme , dolap içlerine girme , ütü yapma bu tür şeyler ekstraya giriyor
Babymee Basakgul Bizim milletimiz birbirini Kazıklıyor zaten. Bunun ahireti var. Sorgusu var. Aldıkları paranın hakkını verseler bari. Bide bana diyor ki ben robot değilim 😁😁
Babymee minicikanne Diyarbakır canım. Paranın hakkını verseler içim yanmaz. Keşke herkes kul hakkı gözeterek işini yapsa. Rabbim kimseyi kendinden başkasına muhtaç etmesin. İnşallah bir daha çağırmak zorunda kalmam.
Seranad Babymee duvar yok benimkinde bi dolap içleri ekstra ama iyi yapıyorlar. Bundan önce evi boşken temizlettirdim yerleşmemiştik daha eşya bile yoktu 300 tl verdim ona da burası böyle galiba 😂😂
Babymee Seranad Ben de boşken temizlettim ama uzakta olduğum için ve evin önceki halini bilmediğim için iyi gelmişti bana. Ama böyle takip edince stresten mahvoluyorum 🤣