Dilekcnkn Nilya88 Valla ben 24 haftalığım 20 haftada gibi başladı şu an yok ama ilerleyen zamanlarda yine olur sanıyorum tabi bazıları hiç yaşamıyor
Minnak11 Nilya88 benimde çok yanıyor ülser var bende şurup biraz dindiriyor gaviscon mide yanması için olanı al çünkü farklısıda oluyor
betull1 Nilya88 hiç birşey çözüm deil 3aylikken başladı doğuma 4gub var hala yanıyor ne yaparsam anlık geçiyor sonra tekrar başlıyor kusunca rahatlıyorum sadece
Meralrabiamhmt Nilya88 ben 9 ay yandım kızcemin sacları varmıs o yuzden yanıyormus ben salatalık yıyodum gecıyodu ılık sütte gecırıyodu
Kevserrrr1 Nilya88 soğuk süt içiyordum kuzum ben şurup vermişti doktorum 2 kaşık birden içiyordum. Yemekten sonra uzanma oda çok etkiliyor
Ayliss1 Benimde senelerdir mide rahatsızlığım var ve hamilelik döneminde çok sıkıntı yaşadım. Doktorum rennie duo verdi istersen günde 7 kaşık içebilirsin dedi. 7 kaşık içmesem de günde 3 defa içiyorum yanmam oldukça ve beni rahatlatan tek şey bu🤷🏼♀️
Senemunlu Nilya88 eger doktorunuz sakincasi olmaz derse lansor cok iyi geldi baba. Ne denediysem care bulamadım. Sabahlari lansor iciyorym beni 3 4 gun idare ediyor hatta
Kediannesi123 Nilya88 soğuk süt içiyorum hafifletiyor birde doktorum gaviscon önerdi onu içiyorum sizde doktorunuza sorun isterseniz o iyi geliyor