Nilya88 Ölüyorum sanki midemden ağzıma kadar yanıyorum dayanılcak gibi değil çaresini bulan varmı ya da hafifletebilecek bişey bulan
Dilekcnkn Nilya88 Soğuk süt iyi geliyormuş bende bir ara içtim rahatlattı öyle uzun süreli değil ama en azından biraz geçti
CgladaP Nilya88 çok zor bişe o yanma son hafta ben gece uykularımdan uyanıyordum gündüz ayrı gece ayrı ☹️ Ben süt yoğurt bide bi şurup vardı doktorun verdiği onu kafama dikiyordum kısa sürede olsa iyi geliyordu ama adını hatırlamıyorum baya oldu ☹️
Dilekcnkn Nilya88 İnşallah geçer valla hele bu sıcakta hiç çekilmiyor mide yanması benimkide gece uykumdan uyandırır yani nefesim kesilcek gibi oluyorum
Nilya88 Dilekcnkn inşallah ya şimdiye kadar hiç sıkıntım olmamıştı daha da 3 ay var hep mi sürüyor böyle acaba
merve-shnbs Nilya88 nexium kullan bana doktorum önerdi 3 gün rahatsın ben başa çıkamadım ne soda ile ne süt ile mecbur ilaç içiyorum
Dilekcnkn Nilya88 Valla ben 24 haftalığım 20 haftada gibi başladı şu an yok ama ilerleyen zamanlarda yine olur sanıyorum tabi bazıları hiç yaşamıyor