Mercimek26 Soda sakız salatalık süt bana bunlar iyi geliyordu. Özellikle son günler elimden salatalığı bırakmıyordum.
Didem_678 Nilya88 Süt iyi gelir bide rahatsız etvek bulgur baharat felan da çok tüketme,benim her gün olmuyor arada oluyor şurup içiyorum o zaman da
Masalannesii Nilya88 gavisyon mide yanması için şurup var onu kullanıyorum ben anında kesiyor mide yanmamı yarım saat 1 saat sonra tekrar başlıyor bende ama kişiden kişiye göre değişiyor tabi ama midem yandığı an içiyorum anında rahatlıyorum salatalık süt karbonat elma vs vs bana hiç iyi gelmedi
Cy91 Doktorum gaviscon verdi ama dayanamadığım yerde içiyorum sürekli yanmam var yoğurt ve ayran çok iyi geliyo
Serife0715 Bende gebelik öncesi reflü vardı gebelikten sonra iyice arttı resmen ağzımın içinden asit sesi geliyor bazen. Midem yanmaya başlayınca ya gaviscon içiyorum ya da nohut leblebi yiyorum iyi geliyor midedeki o suyu alıyor tavsiye ederim.
DiDoCe Nilya88 Benimde çok yanıyordu doktorum mide koruyucu şurup verdi (rennie) ondan sonra yanmalar ve ağıza gelen asit kesildi doktorunuza danışın bence .
Hlygn Nilya88 canım benim de aynı senin gibiydi bildiğin asitle yakıyorlar gibiydi hatta.Bana doktorum akminanın sade sodasını önerdi inanılmaz faydalı geldi denemeni öneririm umarım iyi gelir.Ayrıca içerisindeki minarel ve vitaminler de senin ve bebeğinin ihtiyacını karşılıyor
Pinaralper Nilya88 bol su ıcın soda da ıse yarıyor ama cok fazlaysa doktorunuza bı danısın gavıscon yazıyor ıcebılırsınız cok rahatşatıyor