ilknurrrrrtl__0099 [silindi] ilk olduğundan mıdır bilmiyorum ama hemen herseyını hazırlamak ıstıyorum 😅🦋
Aysenrr2 ilknurrrrrtl__0099 erken doğum gibi bir riskiniz yoksa geç kalmamışsınız ben 35. Haftamda hazırladım
Borusesi ilknurrrrrtl__0099 bende erken doğum olur mu? Diyorum ama bebeğin şifonyeri yok yıkasam koyacak yer yok diye yıkayamıyorum ama ütü işi beni düşündürüyor
mlkkk ilknurrrrrtl__0099 riskiniz barsa sa yoksa da erken hazırlamak her zman daha iyi hiç belli olmaz ne olacağı başlayın hazırlamaya bende 27de başladım yıkama ütüleme çanta hazırlama filan ama illaki eksiklerim vardı 36da tamamen kapatıp arabaya koydum çantamı 😅
Elisammmbade ilknurrrrrtl__0099 32 de hazırlayan ben 😂 bende daha erken 30 haftalık olduğunuz da hazırlayın
Seymamuge ilknurrrrrtl__0099 olabilir ama doktor kontrol ediyor her seferinde Rahmi ondan dedim ama hazırlamak isterseniz hazırlayın içimiz rahat olur :)
halaycibasi ilknurrrrrtl__0099 Allahım bizlere bağışlasın, sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🌸🥰
Melek_Erten Ayy 26 lara gecmi kalmisim diyenler var ben 36+4 hala hazırlamadim 😂😂 ben mi agirdan aliyom acaba :)) hersey hazir bu gün yikar yarin öbürgün ütuler koyarim herhalde 🙈
ilknurrrrrtl__0099 Melek_Erten yatıyorum kalkıyorum üzerimde yükmüş gibi aklımdan çıkmıyor hazırlasam bıran önce rahatlayacakmış gibiyim🥰😅
ilknurrrrrtl__0099 Seymamuge Seymamuge anneler aldıklarını versınler bende eksıklıklerı tamamlayıp baslıycam hemen 😂
Mom726272 ilknurrrrrtl__0099 25 haftalık oldu benim kızımda ama ben erken demiyorum ya ilkimde de 25 de filan Dı heralde o zaman hazırladım 40 haftalıkken doğdu ama bu sefer erken doğum riskim var gibi doktorumla konuşucam zorunlu sezeryan olma ihtimalim de var heralde bu sefer 32 de filan hazırlarım gibi